Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και λίγες ώρες στην Ελληνική επικράτεια!

Στο Πεντάγωνο μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας..

Στο Πεντάγωνο και την Πυροσβεστική μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές σε Αττική και Λακωνία που φαίνεται να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε ένα καναντέρ που συμμετείχε στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στη Λακωνία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.Και οι δύο πιλότοι που επέβαιναν στο καναντέρ είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα δύο πυρκαγιές στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Καρέα και στο Κορωπί.Στον Καρέα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, με το μέτωπο να κατευθύνεται προς τον Υμηττό. Στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα και 30 οχήματα.Στο Κορωπί, καίγονται πεύκα και ελιές, όπου 10 οχήματα της πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Δραματική εξέλιξη – Εγκλωβίστηκαν 300 άτομα στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Λακωνία -



Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στην Λακωνία καθώς έχουν εγκλωβιστεί 300 άτομα από την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει την περιοχή. Την ίδια στιγμή ξέσπασαν δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Καρέα και Κορωπί δημιουργώντας υπόνοιες για οργανωμένο σχέδιο. Δραματικές οι εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Νεάπολη. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι κατέπεσε ένα Καναντέρ! Το πυροσβεστικό αεροσκάφος κατέπεσε κατά την επιχείρηση κατάσβεσης στο χωριό Φαρακλό.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με το ατύχημα ενός Καναντέρ στη φωτιά της Λακωνίας. Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο πύρινο μέτωπο λόγω προβλήματος, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ολα συνέβησαν κατά την επιχείρηση κατάσβεσης στο χωριό Φαρακλό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι χειριστές είναι σώοι. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αυτή τη στιγμή πηγαίνει στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης περίπου 300 ανθρώπων από την παραλία του Αγίου Νικολάου στη Λακωνία.Τα 300 αυτά άτομα, αν και δεν βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, ωστόσο εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από τις 4 τα ξημερώματα πολύ κοντά στη Νεάπολη Λακωνίας κι έχοντας στο πέρασμά της γλείψει δύο χωριά, το Λαχί και το Φαρακλό, κατέβηκαν στην παραλία για να μπορέσουν να αναπνεύσουν. Μαζί τους βρίσκονται και πυροσβέστες.

ΠΗΓΗ
* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger