Στην ενημέρωση από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνική δικτύωσης το ΄χει ρίξει μια πτέρυγα του ΥΠΕΘΑ. Αυτό δεν είναι κακό . Κατακριτέο είναι οτι στόχος των “ταγμένων” να παρακολουθούν τα “νέα μέσα ενημέρωσης” δεν είναι ν΄ “ανοίξουν τα μάτια και τους ορίζοντές τους”, αλλά να “φακελώνουν” στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία εκφράζουν γνώμες και απόψεις που έχουν να κάνουν με την πολιτική επικαιρότητα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη ένα στέλεχος έχει μετατεθεί λόγω ερωτήματος -ανώδυνου- που έθεσε σε “διαδικτυακή” του συζήτηση.

Επίσης κυκλοφόρησαν “φάκελοι” με φωτοτυπίες κειμένων και μυνημάτων σε facebook και twitter οι οποίοι εστάλησαν σε γραφεία Αρχηγών για να “λάβουν μέτρα”. Προς τιμήν τους πετάχθηκαν στα σκουπίδια.

Επειδή η “πρώτη φορά Αριστερά” στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει οποιαδήποτε σχέση με τέτοιες πρακτικές καλό θα είναι το Μαξίμου αλλά και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος να επιληφθούν και να βάλουν “φρένο” στους KGBίτες! 


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger