ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΟ ΣΕ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ?

ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ OVERLORDS ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΨΥΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. 

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΧΑΣΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΥΡΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ (ΡΟΜΠΟΤ). ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ= OVERLORDS, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΘΟΥΛΟΥ ΡΥΕΛΓ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ, ΕΛΕΙΨΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ. 

ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ..

Paschalis Rakitzis

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger