Οι Πύλες εμφανίζονται σε πολλά βιβλία, ταινίες και παιχνίδια. Κάποιες συνδέουν μακρινούς τόπους, άλλοι επιτρέπουν τα ταξίδια προς τα εμπρός και προς τα πίσω στο χρόνο, και οι πιο ισχυρές σε διάφορες άλλες διαστάσεις.


Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι υπάρχουν αυτές οι πύλες μόνο στη σφαίρα του μυστικισμού ή στην επιστημονική φαντασία, αλλά υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι πύλες έχουν ανοίξει στην αρχαιότητα και, πιθανότατα ακόμη και σε αυτά τα χρονιά.

Σύμφωνα με δύο πληροφοριοδότες της Εσωτερικής Ασφάλειας της Αμερικής, το Υπουργείο Άμυνας ανέπτυξε τεχνολογία που επιτρέπουν ταξίδια στον χρόνο! εδώ και 40 χρόνια πριν. Ήδη το 1967, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας πλήρως λειτουργικές εγκαταστάσεις για ταξίδια στο χρόνο, βασισμένη πάνω στην κβαντική του Tesla.

Αυτή η τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί σε μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς και για πολιτικά και οικονομικά οφέλη, μέσω της γνώσης του μέλλον. Μερικοί λένε ότι η CIA κ πήρε τα έγγραφα του Τέσλα σχετικά με την τηλεμεταφορά, λίγο μετά την δολοφονία του απο τους ίδιους! .
Ένας από αυτούς τους πληροφοριοδότες είναι ο Michael Relfe, πρώην μέλος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπήρξε μέλος μιας άκρως μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ.
Είχε προσληφθεί το 1976, και να διευρύνει μια από της δύο αποικίες των ΗΠΑ στον Άρη. Αυτές οι βάσεις ήταν ως στρατηγικά σημεία της έρευνας, που χτίστηκαν στο μέλλον.

Ο Relfe είπε ότι αφού εργάστηκε 20 χρόνια στην Αρειανή αποικία, ως μέρος ενός μόνιμου προσωπικού, την ηλικία τους ανατράπηκε γύρισε πίσω στο χρόνο. Ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η κανονική διαδικασία και ότι τα μέλη της ομάδας έχουν ορισμένες μνήμες που έχουν μπλοκάρει ή έχουν διαγράφει πριν από την απόλυσή τους. 

Ο Δρ Μπασιάγκο ήταν ένας συμμετέχων στο Πρόγραμμα της DARPA Πήγασος από (1968-1972), η οποία επικεντρώθηκε σε χρόνο-ταξίδια στο χώρο- χρονικό ολόγραμμα. Ισχυρίζεται ότι η CIA ήταν που έκανε την κατάρτιση των ομάδων απο παιδιά, για να γίνει η πρώτη γενιά εξερευνητών του χρόνου.

Τα παιδιά ήταν πιο κατάλληλα για την αποστολή αυτή για διάφορους λόγους. Πρώτον, θεωρούνται ιδανικοί υποψήφιοι, λόγω της έλλειψης των εντυπώσεων ή εμπειριών.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για τις επιπτώσεις ταξιδίων στο χρόνο στο σώμα και το μυαλό τους. Οι ενήλικες εθελοντές γινόντουσαν συνήθως τρελοί μετά από αρκετές ημέρες. Ευτυχώς, τα αθώα παιδιά είχαν ελάχιστη προηγούμενη εμπειρία και πεποιθήσεις που θα μπορούσε να τους κάνει να τρελαθούν.
Μια άλλη χρήση της κβαντικής τεχνολογίας. Σύμφωνα με τον Δρ Μπασιάγκο, άνθρωποι ενημερώθηκαν για τους ρόλους που είχαν να διαδραματίσουν στο μέλλον. Είπε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στο Νέο Μεξικό -. ΗΠΑ, ήταν παρών κατά τη διάρκεια της ερευνάς στην οποία ο George HW Bush και George W. Bush ενημερώθηκαν σχετικά με τις μελλοντικές Προεδρίες τους 
Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ και Μπιλ Κλίντον επισκέφθηκαν επίσης το 1982, και υπάρχουν φήμες ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε πάει ενώ ήταν ακόμα φοιτητής στο UCLA.

Για την υποστήριξη των ισχυρισμών αυτών, υπάρχουν πολλές αναφορές μαρτύρων, οι οποίοι ήταν στο κολέγιο με τον Ομπάμα,που μπορούν να βεβαιώσουν ότι συχνά όταν μεθούσε συνέχεια έλεγε ότι θα είναι ο μελλοντικός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Που είχαν βασιστεί αυτές οι μεροληπτικές γνώσεις;

Ο Μπασιάγκο ισχυρίζεται ότι το 1971 είδε εικόνες απο την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001, που ελήφθησαν από το μέλλον και έφερε πίσω για ανάλυση. Αυτό εξηγεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνώριζε για την 11 Σεπτεμβρίου δεκαετίες νωρίτερα οτι θα συμβεί. 
Σύμφωνα με πληροφοριοδότες, αυτή η τεχνολογία είναι το μυστικό, παρά το γεγονός ότι χρηματοδοτούνται από το λαό με φόρους. 

Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αποστολές αυτές αποκαλύφθηκαν. Οι πληροφοριοδότες λένε ότι οι άνθρωποι δικαιούνται να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, την αλήθεια για την εξερεύνηση του διαστήματος και την παρουσία του ανθρώπου σε άλλους πλανήτες.
Η τηλεμεταφορά θα μπορούσε να επιλύσει τα προβλήματα μετακίνησης σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας ανθρώπους και εμπορεύματα αμέσως.

 Βέβαια κανένα από τα αναφερόμενα παραπάνω δεν μπορεί να αποδειχθεί, και ακόμη ακούγεται πολύ τρελο για να είναι αληθινό. Αλλά είναι πάντα καλό να έχουμε αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες, έτσι ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε τα γεγονότα, καθώς και η σύγκρισή τους με με άλλες πήγες και αναφορες που βγαίνουν στο φως.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Συνδυάστε όλα αυτά τις χρονομηχανές των ΝΑΖΙ, του Βατικανού, και των Ρώσων στα χρόνια του Πούτιν....


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger