Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να ασκήσει κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, στηρίζει την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης με απανωτές αναρτήσεις του στο twitter και μετά τα όσα έγιναν στη Διάσκεψη των Προέδρων, ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν ψήφισε την κ. Κωνσταντοπούλου, υπενθυμίζοντας πως έχει συγκρουστεί πολλές φορές μαζί της, όμως… της δίνει δίκιο!

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο!

Για τέταρτη φορά ο Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν ώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας.

Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!».

ΠΗΓΗ
* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger