από τον Δρ KathyJ. Forti,

Κάποτε ένας καθηγητής Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών είχε κάνει σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από φοιτητές δημοσιογραφίας αυτό το ενδιαφέρον ερώτημα:  Ποιος είναι ο μοναδικός παράγων  που επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα;   Ο παράγων που μπορεί να αρχίσει ή να σταματήσει πολέμους;  Που μπορεί να αναπτύξει ή και να καταστρέψει πολιτισμούς;  
Ούτε ένας φοιτητής δεν μπόρεσε να δώσει την σωστή και προφανή απάντηση :  
Ο Διαστημικός Καιρός.

Σχεδόν 35+ χρόνια αργότερα, θυμάμαι ακόμα τα λόγια του.

Έτσι όταν άκουσα τον Δρ Σάιμον Atkins πρόσφατα να μιλάει για το "ΚΥΜΑ Χ και την μετατόπιση του 2015" το θέμα μου ήταν απόλυτα κατανοητό. Ο Atkins είναι ένας πολύ γνωστός οικονομολόγος ειδικευμένος στους κινδύνους της οικονομίας από τις κλιματικές καταστάσεις και στις προβλέψεις πλανητικών απειλών, με διδακτορικό στην Βιο-Μετεορολογία – και τον Ηλεκτρομαγνητισμό. Χρησιμοποιεί την επιστήμη του Μαγνητισμού για να διασαφηνίσει το τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο μας.

Ο Διαστημικός  Καιρός όχι μόνον επηρεάζει, αλλά και καθοδηγεί την ανθρωπότητα. Οι στατιστικές δείχνουν ότι, όταν υπάρχουν έντονες ηλιακές εκλάμψεις από το διάστημα, το 82% του χρόνου υπάρχει πτώση στα χρηματιστήρια 1-3 ημέρες αργότερα. Αυτές οι ίδιες ηλιακές εξάρσεις εκλάμψεων είναι γνωστό ότι προκαλούν εκρήξεις βίας μεταξύ των τάξεων (περίπου όπως και με το γεμάτο φεγγάρι). Είναι ένα φυσικό φαινόμενο, και όλα οφείλονται σε μαγνητικά κύματα που επηρεάζουν τελικά κάθε ζωντανό οργανισμό του πλανήτη μας.

Το θετικό είναι ότι, όταν υπάρχουν στεφανιαίες μαζικές εκτινάξεις από τον ήλιο (CME,), οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν ευφορία, ηρεμία και τελικά να ειρηνεύουν.  Οι CME, είναι εκρήξεις ηλεκτρικής ενέργειας και ενέργειας με τη μορφή ηλεκτρονίων και πρωτονίων, σύμφωνα με τη NASA. Αυτή η μαγνητική ενέργεια που προέρχεται από τον Ήλιο μας (είναι και ο λόγος που οι αρχαίοι είδαν τον ήλιο ως Θεϊκή Πηγή) εξυψώνει πραγματικά το επίπεδο συνείδησης. Ο Ήλιος είναι ο μεγάλος ευεργέτης. Αν μείνετε έξω από τον ήλιο θα χάσετε γρήγορα τη σύνδεσή σας με το τρίτο μάτι της συνείδησης. Μπορεί επίσης να υποφέρετε από κατάθλιψη ή / και ασθένεια.

Αυτό το έχω βιώσει από πρώτο χέρι πριν από πολλά χρόνια, όταν δούλευα σε ένα σκοτεινό εργαστήριο κάνοντας μελέτες μεταλλαγμένων καταστάσεων κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας. Άρχισα όχι μόνο να έχω λιπαρό δέρμα και να ξεσπάω με μορφασμούς (πράγμα που ποτέ πριν δεν μου είχε συμβεί), αλλά και που γρήγορα εξελίχθηκε σε κατάθλιψη. Κάτι μου είπε να κάνω 15λεπτα διαλείμματα έξω κάθε μέρα και απλά να κάθομαι στον ήλιο.  Ήταν σαν ένα θαυματουργό φάρμακο. Όπως ένα φυτό, χρειαζόμαστε το φως για να ευδοκιμήσουμε. Χωρίς αυτό,θα οδηγηθούμε σε δυσλειτουργία, είτε συναισθηματική ή / και σωματική. Είναι ένα μάθημα που ποτέ δεν ξέχασα.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ είναι ο Ήλιος και συνδέεται επίσης με το εξελικτικό ξύπνημα μας. 
Κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2015, θα υπάρξει ένα ισχυρό κύμα φωτός γάμμα που προέρχεται από το γαλαξιακό πυρήνα. Αυτό το διαγαλαξιακό ενεργειακό ΚΥΜΑ X θα επέλθει με τη μέγιστη δύναμη του και θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Είμαστε ήδη μέσα σε αυτό και αισθανόμαστε τις επιπτώσεις του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει κάθε 3.600 χρόνια, και ονομάζεται "ΟΡΙΖΩΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ" Είναι το επόμενο βήμα στον εξελικτικό κύκλο του ανθρώπου.

Όπως αναφέρθηκε από το περιοδικό Time, οι επιστήμονες γνωρίζουν σχετικά με αυτό το γεγονός,αλλά αναρωτιούνται τι είναι αυτές οι μυστηριώδεις διαγαλαξιακές εκρήξεις, και το πιο σημαντικό, τι θα επιφέρουν. Αλλαγή,αυτό είναι σίγουρο. Δεν είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους 18 μήνες σε όλο τον κόσμο σεισμοί έχουν ξαφνικά τετραπλασιαστεί καθώς αυτή η ενέργεια έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή όλο και περισσότερο στον πλανήτη. Η Γη κάνει περίεργα πράγματα.  Οι άνθρωποι όλων των χωρών, ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αναφέρει απόκοσμους και μάλλον δυνατούς  ήχους, που προέρχονται από τη γη. Να περιμένετε περισσότερα τον Αύγουστο, καθώς αυτά είναι σημάδια διαστασιακών πυλών που ανοίγουν στην Γη , λέει ο Atkins. Το Διαγαλαξιακό ΚΥΜΑ Χ έρχεται όλο και πιο κοντά. Αυτό δεν είναι το σενάριο για τον Αρμαγεδδώνα όπως πολλοί βιβλικοί υποστηρικτές προβλέπουν, αλλά η ώρα, που το κυτταρικό DNA μας είναι σε θέση να αλλάξει και να ανοίξει τα πραγματικά μας δώρα.

Από το 1984-1985, ο Δρ Peter Gariaev και η ομάδα του, αποτελούμενη από Ρώσους γλωσσολόγους μελετούν το DNA και τους τρόπους που το φως, ο ήχος και οι συχνότητες αλληλεπιδρούν με αυτό.
 Η έρευνά τους οδήγησε σε πολλές πρωτοποριακές και παραδειγματικές ανακαλύψεις με μια από αυτές να δείχνει ότι το DNA είναι σε θέση να απορροφά και να εκπέμπει φως(φωτόνια), το οποίο κινείται σπειροειδώς κατά μήκος της διπλής έλικας με μορφή ιερής γεωμετρίας. Κυριολεκτικά, το DNA δημιουργεί μαγνητισμένες σκουληκότρυπες στον χώρο-χρονικό ιστό. Το DNA δρα ως συνδέσεις σηράγγων μεταξύ τελείως διαφορετικών περιοχών του σύμπαντος μέσα από τις οποίες οι πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν έξω από το χώρο και το χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τις διαβιβάζει στη συνείδησή μας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι με την παρουσία του φωτός (φωτόνια), η ενεργοποίηση του DNA και κατά συνέπεια η εξέλιξη μπορεί να συμβεί.

Αυτή είναι η μεγάλη αφύπνιση ανέκαθεν υποσχεθείσα. Αυτή είναι μία απίστευτη χρονική περίοδος για να είναι ζωντανός κανείς και να παρακολουθεί αυτή η μετατόπιση. Η μετατόπιση αυτή δεν έχει προτιμήσεις. Δεν έχει σημασία τι φυλή είστε ή σε ποια θρησκεία ανήκετε.

Είναι εδώ για όλους μας. Είμαστε η Ενότητα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι βοηθούν (ETS) και προσπαθούν να επιβραδύνουν αυτή την πλανητική ενέργεια από το να είναι πάρα πολύ ισχυρή για μας, διότι αυτή η γρηγορότερη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να προκαλέσει σε μερικούς ανθρώπους δυσφορία  και να τους κάνει να αισθάνονται πως τρελαίνονται (ανοίγουν ενισχυμένες δίοδοι του νου / σκέψης). Δείτε το σαν μια ενεργειακή παραξενιά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ποσοστά βίας ανέβηκαν ξαφνικά στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του 2015, μετά από χρόνια που είχαν σημειώσει μια πτώση.

Η νέα αυτή ενέργεια δεν είναι κάτι για να φοβηθούμε. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ αυτό το ενεργειακό Κύμα Χ. Χρησιμεύει στο να καθαρίσει και να βοηθήσει στην ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας. Υπάρχουν εκείνοι που θα μπορούσαν να διαφωνήσουν και να κάνουν ότι μπορούν για να την καταστείλουν. Ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN στην Ελβετία αναδιατάσσεται να πάει ολοταχώς στις 15 Αυγούστου, ελπίζοντας να σταματήσει αυτή την Γαλαξιακή ενέργεια. Έχουν δαπανηθεί τρισεκατομμύρια δολάρια για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από το CERN γνωρίζουν πως αυτή η ενέργεια θα σημάνει την στροφή και την αρχή του τέλους του ελέγχου των μαζών, καθώς αρχίζει ανέλιξη του DNA. Απλά φανταστείτε έναν κόσμο όπου ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων θα αφυπνιστεί περισσότερο από ποτέ.Όσο για το 1%, δηλ. αυτών που έχουν εργαστεί σκληρά για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα στην πλεονεξία τους και να επωφεληθούν….. οι μέρες τους είναι μετρημένες.

Παντού στον κόσμο μας τώρα βλέπουμε την αφύπνιση της ανθρωπότητας να επιταχύνεται. Βλέπουμε μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στη διαφθορά και συλλαλητήρια για την εξάπλωση της ειρήνης. Βλέπουμε συγκαλύψεις της τυραννίας, και σκηνοθετημένα γεγονότα να αποκαλύπτονται. Και το πιο σημαντικό, βλέπουμε κινήσεις  που συγκλίνουν και προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ο εσωτερικός κόσμος της καρδιάς και του νου των ανθρώπων απελευθερώνεται και βλέπουμε πως αυτό έχει άμεσες και θετικές επιπτώσεις στον εξωτερικό κόσμο.

Αν μιλήσετε με τους περισσότερους ανθρώπους αυτές τις μέρες όλοι αισθάνονται σαν κάτι να ετοιμάζεται να συμβεί στον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι είναι,αλλά μπορούν να το αισθανθούν. Είτε πρόκειται για μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά, μια οικονομική κατάρρευση, πολιτικό χάος, σεισμοί ή κάτι άλλο, εμείς σαν μια συλλογική μάζα είμαστε η βάση ενός κόσμου που αναδύεται. Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν είναι το τέλος. Μπορεί να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι από το συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό, και ίσως δεν μπορείτε να κοιμηθείτε αρκετά .Ίσως παίρνετε έναν μικρό υπνάκο, το οποίο είναι κάτι καλό. Να προσέχετε. Τα κύτταρά σας αισθάνονται ήδη την ενέργεια και την αλλαγή. Δεν έχει νόημα να το πολεμήσετε. 

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα προκύψει για όλους μας.

ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger