«Ο Πούτιν στην πρώτη δεκαετία της εξουσίας του ήταν απαλλαγμένος από την φανερή θρησκευτική ρητορική.  Τώρα ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν αντιστέκεται. Γι αυτό το λόγο η Δυτική προπαγάνδα τον προσβάλλει συνέχεια» αναφέρει σε δημοσίευμά της η αμερικάνικη εφημερίδα Washington Times.

«Έτσι, θέλετε να λατρεύετε τον Σατανά; Με όλα τα μέσα, θα αφήσω τη Ρωσία έξω από αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι ο χειρότερος εφιάλτη σας». Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και μεγάλο μέρος της Δύσης υποστήριξε ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα «άθεο έθνος.»
Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού η Δύση υπακούει στο Σιωνιστικό καθεστώς. Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού. 

Η Δύση είναι τα Σόδομα και τα Γόμορα. Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες. Οι πολιτικές που ακολουθούνται φέρνουν στο ίδιο επίπεδο μια πολύτεκνη οικογένεια με τους ομοφυλόφιλους,την πίστη στο θεό με την λατρεία στον Σατανά.

Αυτή η διαδρομή βαδίζει προς την απώλεια και ο Πούτιν δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει. Η Washington Times ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Πούτιν επίσης απεικόνισε τη Ρωσία ως ένθερμο υπερασπιστή στις «παραδοσιακές αξίες» ενώ η Δύση βρίσκεται σε ηθική πτώχευση. Ο κοινωνικός και θρησκευτικός συντηρηρτισμός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψει τον κόσμο από το «χαοτικό σκοτάδι.ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger