Σάλο προκάλεσε στη Χαλκίδα η σύλληψη της 47χρονης γυναίκας που διατηρεί κατάστημα ρούχων στο κέντρο της πόλης, η οποία συνελήφθη για βίζιτες έναντι υψηλής αμοιβής σε χλιδάτη σουίτα ξενοδοχείου της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή Χαλκιδέα συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (10-09-2015) τα μεσάνυχτα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποίηθηκε σε ένα από τα πλέον γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ο αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη, συνέλαβε επ” αυτοφώρω την 47χρονη να εκδίδεται χωρίς τη σχετική άδεια και αργότερα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα με την κατηγορία της πορνείας.

Η δικογραφία αναφέρει ότι η 47χρονη προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες ύψους (900 – 1.000 ευρώ) τη βραδιά, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν για το ίδιο αδίκημα, δύο νεαρές γυναίκες από την Βουλγαρία.

Η συλληφθείσα που δηλώνει αθώα, έδωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί. Παράλληλα σημειώνεται ότι επέστρεψε κανονικά στη δουλειά της, τονίζοντας στο περίγυρο της, ότι στη δίκη θα αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητα της.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger