Την αναστολή της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Teva, μία από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γενοσήμων φαρμάκων στον κόσμο εταιρία.

Η Teva προχώρησε σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα αν και στόχος της παραμένει η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν κανονικά στην ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία ενημερώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής της εταιρείας, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης θα είναι ο γενικός διευθυντής, διατηρώντας παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως οικονομικός διευθυντής.

Η TEVA είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του κόσμου, ισραηλινών συμφερόντων και διαθέτει γενόσημα, αλλά και πρωτότυπα φάρμακα στις κατηγορίες των Νευρολογικών Διαταραχών, των αυτοάνοσων νοσημάτων, της Ογκολογίας και της αντιμετώπισης του Πόνου.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger