Οργή στη Ρωσία για τους 4 γόνους που υπέβαλαν σε σεξουαλικά βασανιστήρια 14χρονη συμμαθήτριά τους και ανέβασαν χυδαίες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
“Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς” ήταν το μήνυμα ενός εκ των δραστών στα social media, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.


Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται το θύμα γυμνό δίπλα στους τέσσερις χαμογελαστούς δράστες και μια ακόμα κοπέλα που επίσης χαμογελά στον φακό. “Δεν καταλάβαινα τι έκανα” σημείωσε η 13χρονη που φωτογραφήθηκε με τους 4 ανήλικους. 

Οι έφηβοι, που είναι γόνοι καλών οικογενειών, ανέβασαν και μια φωτογραφία με την κοπέλα μετά την επίθεση, στην οποία η 14χρονη είναι σκυμμένη και κρατά με τα χέρια το κεφάλι της. 


Το θύμα, που όπως ανέφεραν οι αρχές υποφέρει από εσωτερικά τραύματα στα γεννητικά όργανα, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι τέσσερις έφηβοι κατηγορούνται πως βίασαν τη 14χρονη και με διάφορα αντικείμενα αφού πρώτα τη μέθυσαν.
Οι νεαροί συνελήφθησαν μετά τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο και ανακρίνονται από τις αρχές της ρωσικής πόλης Pskov. Ενώ είναι πολύ νέοι για να οδηγηθούν στη φυλακή βάσει της ρωσικής νομοθεσίας, ο Pavel Astakhov, υπεύθυνος του “συνηγόρου του παιδιού”, ζητά τις παραδειγματικές τιμωρίες τους. Υποσχέθηκε μάλιστα να ελέγχει προσωπικά τις έρευνες για τη φρικτή επίθεση. 


“Το χειρότερο είναι ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν και έκαναν επίδειξη. Θα επιμείνω να σταλούν όλοι σε ίδρυμα”.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger