Τα τελευταία 2 - 3 χρόνια, έχουν εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα εκατό σφαίρες στο μέγεθος του Ποσειδώνα, ή του Δία κι εννοεί τους πλανήτες ''Ποσειδώνα - Δία''.

 Η Εξωγήινη πλευρά των πραγμάτων έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, όπως αποκάλυψα στη ραδιοφωνική εκπομπή που έκανα με τον ''George Noory''. Εκατό Σφαίρες στο μέγεθος του Ποσειδώνα, ή του Δία έχουν εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Υπήρχαν πολλές άλλες στο μέγεθος της Σελήνης μας που ήρθαν στο διάστημα μεταξύ 1999 και 2001. 

Το Πεντάγωνο και η ''Cabal'' πραγματικά ενθουσιάστηκαν για αυτό στην αρχή γιατί νόμιζαν πως αυτές οι Σφαίρες ήταν η επιστροφή των θεών των Ανουνάκι. Ωστόσο, οι σφαίρες παρέμειναν κεκαλυμένες με ένα προηγμένο σύστημα που δεν τους επιτρέπει να δουν στο εσωτερικό τους, και δεν ανταποκρίνονται στις επικοινωνίες. Η ''Cabal'' χρησιμοποίησε ένα προηγμένο όπλο πυροβολώντας στα μέσα Δεκεμβρίου, μια από τις Σφαίρες που ήταν στο μέγεθος της Σελήνης. 

Το αντικείμενο φωτίστηκε, έγινε ένα φωτεινό κόκκινο σημείο στον ουρανό που οι άνθρωποι είδαν ''σημαντικά μικρότερη από τη Σελήνη, καθώς ήταν πιο μακριά'' κι ανακατεύθυνε την ακτίνα πίσω στη βάση από όπου προήλθε. Αυτό προκάλεσε σοβαρές ζημιές και κάποιες απώλειες ζωών. 
Από εκείνη τη στιγμή είχαμε τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων γύρω από τη Γη και την καραντίνα γύρω από το ηλιακό μας σύστημα. Κανείς από όσους ήταν ήδη εδώ δεν τους επιτρέπεται να φύγουν είτε από τη Γη, ή οποιαδήποτε από τις "αποικίες", όπως ονομάζονται. Δεν μπορούν να σταλούν ακόμη και επικοινωνιές προς τα έξω. 

Κανείς άλλος δεν φαίνεται να είναι σε θέση να περάσει μέσα, επίσης. Η ομάδα που έχει εμφανιστεί από τις Σφαίρες ονομάζεται "Κυανά Πτηνά" ''Blue Avians''.
 Όσο ανόητο κι αν αυτό μπορεί να ακούγεται, είναι ανθρωποειδή με ύψος 2,5 μέτρα που προέρχονται από τη μορφή ζωής των πτηνών με πτηνόμορφα κεφάλια και φωτεινά λουλακί κυανά φτερά. Έχουν περίπου κανονικής εμφάνισης χέρια και πόδια. Το κεφάλι είναι μια συνέργεια μεταξύ των πτηνών και των ανθρώπινων χαρακτηριστικών. Υπάρχουν επίσης και άλλα είδη πτηνών εκεί έξω. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά συμβαίνει. Ένας από τους πληροφοριοδότες μου τραβήχτηκε σε μια συνάντηση που ήταν πολύ σοβαρή. Δεν ξέραμε αν επρόκειτο να βγει από αυτή ζωντανός, ή τουλάχιστον χωρίς να είναι σε μεγάλο βαθμό βασανισμένος για ό,τι μου είχε πει και διέρρευσε. Μόνο αργότερα είχαμε συνειδητοποιήσει ότι τα ''Κυανά Πτηνά'' τον είχαν προσωπικά καλέσει κι ήταν εγγυημένο απ’ αυτά, ότι δεν θα ζημιωθεί. Του είπαν πολλά πράγματα κι ένα πράγμα που ένιωσα  ήταν πολύ σημαντικό, ήταν ότι δεν είχαν καμία επαφή, ή επικοινωνία με την ''Cabal''. Μια από τις πέντε κύριες φατρίες στο διαστημικό πρόγραμμα, που ονομάζεται ''Solar Warden'' τώρα έχει συμμαχήσει μαζί τους κι εργάζονται με τη Συμμαχία στη Γη αλλά ποτέ με την ''Cabal''. Είχα κάνει λάθος όταν δήλωσα στη ραδιοφωνική εκπομπή πως είχαν κάποια επαφή με την ''Cabal'' και το διόρθωσαν. Στην πραγματικότητα μου έδωσαν κάποιες ενδιαφέρουσες προσωπικές πληροφορίες. Το άλλο κύριο πράγμα που είπαν ήταν ότι οι άνθρωποι της ''Cabal'' αποστατούσαν στη Συμμαχία και τροποποιούσαν τα σχέδια. 

Οι άνθρωποι της ''Cabal'' πιέζουν για μια "στιγμιαία βία" για την επίλυση του προβλήματος κι αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί. Προφανώς τα Πτηνά τώρα "θέτουν τα φρένα" κι "επιβραδύνουν λιγάκι τα πράγματα" καθώς επρόκειτο να γίνουν πραγματικά άγρια, πολύ γρήγορα, απ’ ότι έλεγαν. Το κλειδί είναι ότι τα Πτηνά θέλουν να προχωρήσουμε σ’ ένα στοργικό και ειρηνικό κόσμο, θέλουν αυτή η μετάβαση ομοίως να είναι όσο το δυνατόν πιο ειρηνική. 

Αυτό ξέρω τώρα, δεν πιστεύω ούτε για ένα λεπτό ότι ο πληροφοριοδότης μου έλεγε ψέματα σε μένα. Ήταν συνταραγμένος και βαθύτατα συγκινημένος απ’ αυτή την εμπειρία. Θα ήθελα επίσης να πω ότι αρχικά υποτίθεται πως έπρεπε να πάει μέσω των ανθρώπων του Διαστημικού Προγράμματος, πρώτα πριν μεταφερθεί σε μια περιοχή όπου τα ''Κυανά Πτηνά'' θα συναντιώντουσαν μ’ αυτόν. 

Του κατέστησαν σαφές ότι είχε "τεράστιες τρύπες" στα χαρτιά "ασφάλειάς" του κι πως αυτό "δεν ήταν πρωτόκολλο", κι ότι θα υπάρξουν "πειθαρχικά μέτρα" γι’ ότι είχε κάνει ''δηλαδή να μου μιλήσει και για τη διαρροή δεδομένων διαδικτυακά''.  

Ήταν πολύ ανήσυχος γι’ αυτό και δεν ήξερα αν επρόκειτο να γυρίσει πίσω ζωντανός, είχε ήδη αρπαχτεί, πειθαρχηθεί και βασανιστεί το Δεκέμβριο, οπότε αυτό έμοιαζε μ’ άλλον ένα γύρο που θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερος. Τέλος πάντων αυτός υποτίθεται ότι πρόκειται να παραληφθεί στις 3 το βράδυ, τρεις νύχτες πριν από τώρα. Αυτό δεν συνέβη πριν από την παραλαβή που έπρεπε να συμβεί και μου είπε πως τα ''Κυανά Πτηνά'' είχαν ζητήσει ονομαστικά αυτόν. 

Αυτή προφανώς ήταν η πρώτη φορά που είχαν μιλήσει ποτέ με την ''Cabal'' άμεσα. Μόλις μου είπε αυτό του είπα ότι χρειάζεται να επαναπλαισιώσει το όλο θέμα και να μη το δει ως αρνητικό. Στην πραγματικότητα, αν αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που φαίνεται να είναι, αυτό ήταν ένα πολύ θετικό γεγονός  και τον βάζει σε μια αξιόλογη θέση.

 Χωρίς τη βοήθεια των "Όντων των Σφαιρών" όπως ονομάζονται η Συμμαχία δεν θα ήταν σε θέση να το πετύχει αυτό. Υπάρχουν προφανώς τέσσερις φυλές "Όντων των Σφαιρών", αλλά τα ''Κυανά Πτηνά'' είναι τα μόνα που είναι ορατά αυτή τη στιγμή. 

Η συνάντηση στις τρεις ακυρώθηκε χωρίς προφανή λόγο και προγραμματίστηκε για την ίδια ώρα την επόμενη νύχτα. Εν τω μεταξύ είχε ξεφύγει από τον άθλιο φόβο κι είχε περάσει στην έμπνευση και την εμπιστοσύνη. Αυτό που τελικά κατέληξε να συμβαίνει ήταν ένα βιολετί φως μεγέθους πυγολαμπίδας που εμφανίστηκε στο δωμάτιο του. 

Τον τράβηξε έξω από το φυσικό σώμα του κι ολόκληρη η συνάντηση έγινε στο αστρικό πεδίο, η σύζυγός του ήξερε πως κάτι επρόκειτο να συμβεί κι είπε ενώ συνέβαινε αυτό,  ήταν σε μια "παράξενη κατάσταση έκστασης". Ήταν πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό και προφανώς δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να είναι προσποιητό. Νιώθω πως δεν έχω τίποτα να χάσω με το να το μοραστώ αυτό. Τα ''Πτηνά'' του είπαν κι ''εμού δι’ αντιπροσώπου'' να συνεχίσουμε και να το μοιραστούμε αυτό κι ότι οποιαδήποτε γελοιοποίηση θα αντιμετωπίζαμε, δεν θα είχε "απολύτως καμία σημασία". Κανείς δεν ζητά από κανένα να παραδώσει την εξουσία του τα ''Κυανά Πτηνά'' φαίνεται να είναι το ίδιο με τον ''Ra'' που εξέδωσε "Τον Νόμο Του Ενός". Ξεκίνησαν ως μια θετική πηγή  οι οποίοι συντάχθηκαν ως "Θεοί" με κεφάλια γερακιού και μετά έφυγαν και γρήγορα παρερμηνεύτηκαν ως αρνητικοί. Επανειλημμένως έχουν δηλώσει πως στο  "Νόμο του Ενός" το γεράκι είναι το σύμβολο τους. Επίσης ανέφεραν το πουλί ως ένα σύμβολο του "φτερωτού αγγελιοφόρου", ή άγγελου. Οι Ινδιάνοι ''Hopis'' έχουν ένα ευχάριστο θρύλο για το πως διασώθηκαν από τους "ανθρώπους πουλιά". Μετά έχουμε τα πολύ σαφή Αιγυπτιακά έργα ζωγραφικής. Στη συνέχεια, έχουμε τα "Tengu", ή πουλιά - άνδρες που παρατηρήθηκαν στην Ιαπωνία. Την τελευταία φορά όταν ο Luke συνάντησε αυτά τα όντα από ότι θυμάται όλοι παρουσιάστηκαν με το όνομά τους και κάθε όνομα ξεκινούσε με το ίδιο πρόθεμα το οποίο ακουγόταν σαν "Rey", ή "Rawl,". Αυτή ήταν μια άλλη συναρπαστική πρόταση, είχα πολλαπλές επιβεβαιώσεις εμπιστευτικών ατόμων τώρα για τον ερχομό των Σφαιρών. Αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία για την ''Cabal'', όταν οι άνθρωποι μου λένε πράγματα διαπόμπευσης, η απάντησή μου είναι "θα προτιμούσατε αν εγώ δεν το μοιραζόμουν αυτό καθόλου";  Όσο περίεργο κι αν είναι και πιστεύω απόλυτα ότι είναι μια "υψηλή παραδοξότητα" για να πούμε το λιγότερο, αυτά όλα προέρχονται από έμπιστα εκ των έσω πρόσωπα, τα οποία έχουν απολύτως αποδεδειγμένη αξιοπιστία. Δεν ξέρω αν πρόκειται ποτέ να δούμε πραγματικά τα ''Κυανά Πτηνά''. Αυτή η ομάδα εργάζεται πίσω από τα παρασκήνια κι υπάρχει μια τεράστια ''καμπύλη εκμάθησης'' για τους ανθρώπους ώστε να κατανοήσουν την έκταση και την ποικιλία της Εξωγήινης ζωής που βρίσκεται εκεί έξω.

 Ωστόσο εάν τα έγγραφα ''Snowden'' περιέχουν τόνους δεδομένων σχετικά με το ''Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα'', τότε μπορούμε να προετοιμαστούμε για μια "τρελή βόλτα". Αυτό θα ήταν το πιο κοντινό που θα είχαμε σε μια επιβεβαίωση ότι τα δεδομένα σχετικά με τις Σφαίρες είναι σωστά. Οι προσωπικές μου διαισθητικές ικανότητες έχουν επικυρώσει ότι αυτές είναι αληθινές πληροφορίες. Αυτό περιελάμβανε χθες που θέτοντας μαζί τα κομμάτια αυτής της ομάδας πως ήταν ο Ra, τότε μου είπαν... ''Πήγαινε έξω τώρα'' κι υπήρχε ένα ουράνιο τόξο. Αργότερα μπήκα, συνέδεσα ακόμη περισσότερες "τελείες" κι υπήρχε ένα πολύ μεγαλύτερο ουράνιο τόξο σε μια εντελώς ξεχωριστή θέση. συγχρονικότητες, όνειρα, κλπ... όλα έρχονται μαζί. Παρεμπιπτόντως, ένα από τα πράγματα που έχει κάνει τη ''Cabal'' τόσο αναστατωμένη είναι τα ''Κυανά Πτηνά'' τους έχουν βραχυκυκλώσει και πέρασαν κατευθείαν έξω σε επαφή με τους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας ορατής σφαίρας φωτός στο δωμάτιο, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που τους συμβαίνει αυτό κατεβάζουν "downloading" κάποιο είδος πληροφοριών που δεν θυμούνται να το κάνουν συνειδητά ακόμα. Άλλοι παίρνουν ανοιχτή επικοινωνία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτό είναι απολύτως πραγματικό. 

Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω γι 'αυτό σίγουρα δε λένε ψέματα, κυριολεκτικά σκεφτήκαμε πως ο ''Luke'' μπορεί να πεθάνει, ή τουλάχιστον να βασανιστεί που έλαβε μέρος σε αυτή τη συνάντηση. Η ''Cabal'' ήταν πολύ - πολύ θυμωμένη γι 'αυτό, τότε όμως ήταν μια ενδιαφέρουσα συστροφή ότι μετά που αύξησα τους "κραδασμούς" του μέσα από την έμπνευση να δει αυτή την πρόσκληση ως θετική, ήταν τότε σε θέση να τον τραβήξουν σε μια σφαίρα, αντί να χρειάζεται να τον έχουν σωματικά εκεί προσωπικά. Κατέστησαν επίσης σ 'αυτόν σαφή την ανάγκη να φάει μια δίαιτα με μια "πολύ υψηλότερη δόνηση" χωρίς να του δώσουν λεπτομέρειες, αφήνοντας σε μένα να του πω για τη μετατροπή σε όπλο της προσφοράς τροφίμων από την ''Cabal'' και γιατί θα πρέπει όλοι να αποφύγετε το σιτάρι, τη ραφιναρισμένη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα και προσυσκευασμένα τρόφιμα, τα τηγανητά τρόφιμα, τα συμβατικά προϊόντα, κλπ. 

Ο στόχος τους είναι να διασφαλιστεί ότι οι "κύκλοι" του πολέμου, του πόνου και το φόβου δε θα συνεχίσουν και πως θα προχωρήσουμε σε μια αγαπημένη κοινωνία. Για μένα το πιο ενδιαφέρον νέο πράγμα υπό το φως του γεγονότος αυτού ήταν ότι μου είπαν πως πριν από αυτήν την ενημέρωση πως στοιχεία ''Cabal'' είχαν εισέλθει πρόσφατα στη Συμμαχία.  Αυτό είναι ότι είπαν τα ''Κυανά Πτηνά'' και τότε έχετε τον ''Ben Fulford'' να λέει πως ο πρίγκΗ.Π.Α.ς ''William'' κάνει μια συμφωνία με τους Ασιάτες. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη επεισοδιακή τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία, αν εγγραφεί σωστά! Το πιο περίεργο πράγμα για τα ''Κυανά Πτηνά'' από τη σκοπιά του ''Διαστημικού Προγράμματος'', είναι ότι δεν χρειάζονται καμία τεχνολογία. Αν θέλουν να πάνε κάπου απλώς εμφανίζονται εκεί, αυτό είναι ακριβώς που λέει ο ''Ra'' πως είναι στο επίπεδό τους.  Για τον ίδιο λόγο είναι σαφές ότι θα μπορούσαν να προβάλουν τον εαυτό τους σε όποια μορφή κι αν επιλέξουν κι έχουν επιλέξει αυτή τη μορφή για τα διάφορα συμβολικά χαρακτηριστικά της. Πρόκειται να βγει προς τα έξω έτσι κι αλλιώς, οπότε θα πω επίσης ότι τα ''Κυανά Πτηνά'' επιβεβαίωσαν ότι ήμουν ένας από τους ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή. Νομίζω ότι ένας μεγάλος αριθμός από εμάς είχαν κάποιο βαθμό "κατεβάσματος" από αυτά τα αγγελικά όντα,  είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι. Γνωρίζαμε πως ο ''Ra'' ήταν μια από τις δύο βασικές ομάδες διαχείρισης του μετασχηματισμού της Γης, αλλά εγώ ποτέ δεν περίμενα ότι θα κάνουν μια τέτοια δραματική "δια ζώσης" εμφάνιση στο τέλος του κύκλου όπως αυτή. Επειδή κάποιος ρώτησε τα ''Κυανά Πτηνά'' δεν μιλούν, επικοινωνούν τηλεπαθητικά, ενώ ταυτόχρονα κρατούν ψηλά το δεξί τους χέρι με την παλάμη προς τα εμπρός και κάνουν πολύ γρήγορα μια νοηματική γλώσσα που αντιστοιχεί μ’ αυτό που ακούτε στο μυαλό σας. 

Ο ''Luke'' δεν κατανοούσε τη νοηματική γλώσσα, αλλά αυτοί προφανώς το κάνουν και χρησιμοποιούσαν πάντα μόνο το ένα χέρι. Αυτό είναι σαφώς ένα άλλο παράδειγμα των ''Κυανών Πτηνών'' - ''Όντων των Σφαιρών'' το οποίο αφαιρεί όλες τις επιθετικές δυνατότητες που η ''Cabal'' θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να μας εξαφανίσει από τη Γη. Σημειώστε ότι αυτό συνέβη μετά αφού έκανα την ραδιοφωνκή εκπομπή κι ανακοίνωσα ότι αυτό  έκαναν... καθώς ανακοινώθει το αντίστοιχο άρθρο: Στρατιωτικός δορυφόρος των Η.Π.Α.... εξερράγη πάνω από τη Γη:


Κείμενο - David Wilcock – Μετάφραση - Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
   

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger