Περίεργη, επικίνδυνη και πολύ ιδιαίτερη είναι η περίπτωση έκρηξης μικρού αυτοσχέδιου μηχανισμού σε πλαϊνή βοηθητική είσοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως γράφει η εφημερίδα Θάρρος, ακόμα πιο περίεργη γίνεται η όλη υπόθεση και εκ του γεγονότος ότι δύο ώρες αργότερα πανομοιότυπος αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στη Λακωνία, κάτω από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μυστρά.

Η έκρηξη στην Καλαμάτα ανησύχησε τους κατοίκους του κέντρου, αλλά ευτυχώς ήταν μικρής ισχύος και δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ζημιές.

Το ιδιαίτερο και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στο σημείο της έκρηξης οι δράστες άφησαν τη σφραγίδα τους: το Δελφικό Έψιλον.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13.18: Ρασσιάς: «Δεν είναι το Δελφικό Έψιλον αυτό!»

Ο γενικός γραμματέας του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, Βλάσης Ρασσιάς, σχολιάζοντας στο Facebook την είδηση ότι οι άγνωστοι, που τοποθέτησαν μικρό αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε πλαϊνή βοηθητική είσοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα, ζωγράφισαν με μαύρο σπρέι το Δελφικό Έψιλον, έγραψε:

«Τι άλλο θα δούμε σε αυτόν τον κατεστραμμένο από την Ορθοδοξία τόπο;

ΔΕΝ είναι δελφικό έψιλον αυτό. Περιέχει τον σταυρό της ορθοδοξιάς, των λιακοπουλαίων και λοιπών ελληναραδορθοδόξων.

Ποιός ξέρει ποιοί ανώμαλοι εγκέφαλοι της βαθιάς ορθοδοξιάς άρχισαν τωρα να βάζουν και βόμβες; Τι άλλο θα δούμε σε αυτόν τον κατεστραμμένο τόπο;».

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών είναι ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger