Όλα τα κόμματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα ευρωπαικά όργανα από το 2010-2015, συγκάλυψαν ένα μέγαλο κακούργημα κατά της χώρας. Αυτό το κακούργημα βάση του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα έχει ποινή φυλάκισης 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα οι τράπεζες υπεξαίρεσαν συνολικά 233 δισεκατομμύρια, διότι πήραν τα χρήματα αυτά με την αιτιολογία ως "απρόβλεπτη αλλαγή συνθηκών" με σκοπό να δωθούν τα χρήματα αυτά στην ελληνική οικονομία και, ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από την μεριά των τραπεζών. Αντίθετα οι τράπεζες δόλια αφαίρεσαν 34 δισεκατομμύρια από την ελληνική αγορά.

Τα χρήματα αυτά ρευστοποιήθηκαν με ΦΕΚ σε σειρά Β, από το 2010 έως το 2015, αλλά δεν πήγαν ποτέ στην οικονομία της Ελλάδος.

Πληροφοριακά,  οι τράπεζες με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το 2010 με τον Ν. 3845, πήραν αρχικά 15  δισεκατομμύρια. Τότε που τα διεθνή μέσα έλεγαν τους Έλληνες τεμπέληδες και απατεώνες.

Τον Σεπτέμβριο του 2010,  βάση του Ν. 3872 δόθηκαν στις τράπεζες άλλα 25  δισεκατομμύρια. Τον Μάιο του 2011 έδωσαν άλλα περίπου 30  δισεκατομμύρια.
Συνολικά οι τράπεζες πήραν μέχρι σήμερα 233  δισεκατομμύρια, δίχως να ρίξουν ούτε ένα εύρω στην ελληνική αγορά και, με την κάλυψη των κυβερνήσεων διέλυσαν την οικονομία της χώρας αυξάνοντας το δημόσιο χρέος.

Το δημόσιο χρέος της χώρας αυξήθηκε κατά 23  δισεκατομμύρια με τα ομόλογα των τραπεζών και κατόπιν αυξήθηκε αλλά 73 δισεκατομμύρια που πήραν οι τράπεζες. Ωστόσο εκρεμούν άλλα 160  δισεκατομμύρια που πήραν οι τράπεζες και δεν έχουν μπει ακόμη στο χρέος. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αργότερα...

Το 2012 ο Καμμένος στην ΔΕΘ  παραδέχθηκε ότι οι τράπεζες υπεξαίρεσαν χρήματα που τους δόθηκαν από τα μνημόνια, αλλά δεν έπραξε τίποτα και, ως εκ τούτου είναι υπόλογος.

Το μόνο όπλο στα χέρια των Ελλήνων είναι να γίνουν αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα προς τις διοικήσεις των τραπεζών που έλαβαν τα χρήματα και να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με το Ν.  154  του ποινικού κώδικα, τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας δεν παραγράφονται. 

Οι κυβερνήσεις που υλοποίησαν και συγκάλυψαν το κακούργημα της οικονομικής διάλυσης της χώρας είναι συνεργοί σε κακούργημα κατά της Ελλάδας.

Δυστυχώς μέχρι και η κεφαλή της εκκλησίας της Ελλάδος παροτρύνει σήμερα να σκύψουμε το κεφάλι στη λαίλαπα που έρχεται. Το μόνο που θα σώζει την Ελλάδα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες να σηκωθούν και να διεκδικήσουν το δίκαιο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger