Στη φόρα έβγαλε ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος  τα sms«φωτιά» που του έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν και μετά τις εκλογές και το σχηματισμό κυβέρνησης!

Μιλώντας στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών, ο υπουργός Αμυνας ανέφερε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος στις αρχές Σεπτεμβρίου, προεκλογικά δηλαδή, έγραφε στα σάιτ των οποίων είναι ιδιοκτήτης επαινετικά σχόλια για τον ίδιο και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, λίγο μετά τις εκλογές, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος, ο Δ. Γιαννακόπουλος άρχισε να του στέλνει και συγχαρητήρια sms με ευχές για καλή τετραετία, ενώ με κάποια άλλα sms, τόσο στο κινητό τηλέφωνο του κ. Καμμένου όσο και σε αυτό της γυναίκας του, ο κ. Γιαννακόπουλος ζητούσε να μην μπει ο Σταύρος Κοντονής στην κυβέρνηση και να τοποθετηθούν φιλικά προσκείμενοι άνθρωποί του στο υπουργείο Υγείας.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, και αφότου είχε σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, ο Δ. Γιαννακόπουλος τού έστειλε εκ νέου sms, σε διαφορετικό ύφος αυτή τη φορά, στο οποίο έγραφε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μη με λένε Γιαννακόπουλο»!

«Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι», είπε ο Π. Καμμένος, «ότι πέρασαν οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου».

Και συνέχισε αναφερόμενος ευθέως στον Δ. Γιαννακόπουλο: «Αυτός ο άνθρωπος διεκδικεί άδεια για τηλεοπτικό σταθμό. Αλλά να ξέρει ότι το νταβατζιλίκι δεν θα περάσει από αυτή τη Βουλή».

Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας πρότεινε στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να μπει διάταξη στο νομοσχέδιο με την οποία θα αποκλείονται από τη διαδικασία του διαγωνισμού όσοι διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβίαση.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger