To όνομα του Ρωμανός Λουκάς Χίτλερ, ετών 65! 

Σύμφωνα με το makeleio.gr, υποστηρίζει ότι είναι ο τελευταίος απόγονος του Χίτλερ.

 Η ιστορία του αυτές της μέρες κάνει το γύρο της Γερμανίας και συγκλονίζει.

Είμαι 3ος ξάδελφος του Χίτλερ λέει ο άνδρας που σήμερα  ζει λίγο έξω από το Βερολίνο! Τα γερμανικά του είναι σπαστά καθώς μέχρι και πριν από λίγο καιρό ζούσε στην Πολωνία!

«Από μικρό παιδί με κοιτούσαν στραβά. Όλοι κουνούσαν το κεφάλι τους» θυμάται! Από το 1972 απέκτησε την γερμανική υπηκοότητα. Γεννήθηκε στην Πολώνια στην πόλη Sorau.


Και αυτή είναι η ιστορία του..

« Ο πατέρας μου είναι ο αδελφός του πατέρα του Αδόλφου. Όταν ήμουν 6ετων οι γονείς διέφυγαν προς Αυστρία. Δεν άντεχαν να ζουν στο κομουνιστικό καθεστώς.  Στην διαδρομή με έχασαν, Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο στην Μπρατισλάβα. Ως τα 18μου έζησα δίπλα σε θετούς γονείς στην Πολωνία»

Από το 2012 ζει στο  Γκόρλιτς. Το δημαρχείο επιβεβαιώνει ότι στην Πόλη ζει πολίτης του οποίου το επίθετο είναι Χίτλερ.  Ο ίδιος ζει με το επίδομα αλληλεγγύης. 649,83 ευρώ το μήνα. Σε αυτό το ποσό προστίθεται και το επίδομα ενοικίου.

Δεν περισσεύουν για να περάσω τον μήνα λέει χαρακτηριστικά.  Με περηφάνια επιδεικνύει το δίπλωμα οδήγησης του.


Το γενεαλογικό δέντρο

Ρωμανός Λουκάς Χίτλερ υποστηρίζει ότι είναι μακρινός ξάδελφος του Αδόλφου Χίτλερ! (1889 – 1945). Ο πατέρα του Ρωμανού Λουκά  Χίτλερ υπήρξε αδελφός  με τον πάτερα του δικτάτορα, με λίγα λόγια θειος του Αδόλφου Χίτλερ.Ο πατέρας του Αδόλφου Χίτλερ ονομάζονταν Alois Hitler (1837 – 1903) και υπήρξα εξώγαμο της Maria Schicklgruber (1795 – 1847)

Δημοσίευση σχολίου

Blogger