Το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση ανήκει στην κατηγορία του πολιτικού θρίλερ – και, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, στο “θρίλερ” αυτό πρωταγωνιστής είναι, στην πραγματικότητα, ο ίδιος.

“Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου! Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι”, αναφέρει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, καταγγέλλοντας επί της ουσίας σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του.

Οι αποκαλύψεις του κ. Πανούση καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υποκόσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη!

Στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά ονόματα όλων εκείνων που έχουν συμμετοχή στην υπόθεση ενώ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί πως γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο- αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο “μίζες”, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger