Σάλο έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων η επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που υπηρετεί σε μονάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Σάλο έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων η επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός συνοριοφύλακα που υπηρετεί σε μονάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης επειδή έκανε... «μάτι» σε γυναίκες στα υπαίθρια λουτρά των Θερμοπυλών, και μάλιστα ταυτόχρονα αυνανιζόταν σε κοινή θέα!

Την... απόλαυση του 43χρονου υπαρχιφύλακα διέκοψαν απότομα οι δυο γυναίκες που παρακολουθούσε να αλλάζουν μόλις τελείωσαν το μπάνιο τους, όταν τον είδαν να χαϊδεύεται κρυμμένος μέσα στο αυτοκίνητό του πιστεύοντας ότι ήταν αθέατος! Αμέσως τον κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια Λαμίας που διενεργεί την σχετική προανάκριση.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 43χρονος  ηδονοβλεψίας του άσκησε δίωξη και όρισε τακτική δικάσιμο, ενώ για το... «οφθαλμόλουτρό» του ενημερώθηκε η ηγεσία της υπηρεσίας του και της ΕΛ.ΑΣ. που αναμένεται να τον θέσει σε διαθεσιμότητα.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger