Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα, όπου είναι σε εξέλιξη το μαθητικό συλλαλητήριο... Ομάδα περίπου 30 - 40 νεαρών πέταξαν πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη κρότου λάμψης.

Νωρίτερα, περίπου 20 άτομα φορώντας κουκούλες και μαύρα ρούχα πέταξαν πέτρες σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη συμβολή των οδών Φιλελλήλων και Μητροπόλεως και σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Όθωνος. Οι εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα κατέβασαν τα ρολά και δεν προκλήθηκαν υλικές φθορές.

Στη συνέχεια, οι νεαροί πέταξαν πέτρες προς την πλευρά των τροχονόμων που βρίσκονται στην είσοδο του γκαράζ της Βουλής. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν συμπλοκές μικρής έκτασης.

Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε από την ομάδα των κουκουλοφόρων. Μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκιμάζουν τις συμπλοκές που σημειώνονται.

Κύριο σύνθημα του μαθητικού συλλαλητηρίου είναι «Τσίπρα και φίλοι ακούστε το καλά. Οι μαθητές στο δρόμο ακόμη μια φορά». Η αστυνομία παρακολουθεί το συλλαλητήριο από διακριτική απόσταση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger