Στη φυλακή θα παραμείνει για 18 χρόνια, η 21χρονη Rachel Hutson, η οποία δολοφόνησε τη μητέρα της και έστειλε τη φωτογραφία της στο κινητό του πατέρα της. 

Η νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης στις φυλακές της Βιρτζίνια, αφού ομολόγησε την ενοχή για το φόνο και την οπλοχρησία.

Η δολοφονία της 58χρονης Suzan Lee Hutson, έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από δύο χρόνια.

Ο πατέρας της βρισκόταν έξω για ψώνια εκμεταλλευόμενος τις εκπτώσεις της "Μαύρης Παρασκευής" όταν συνέβη η τραγωδία.

Όπως είπε στο δικαστήριο, ο ίδιος, προσπάθησε να καλέσει τη σύζυγό του, αλλά το τηλέφωνο σήκωσε η Rachel.Εκείνη τη στιγμή, η νεαρή κοπέλα του ομολόγησε το έγκλημά της και του έστειλε μάλιστα μια τρομακτική φωτογραφία του πτώματος της μητέρας της. «Τότε σκέφτηκα, ότι πραγματικά το έκανε» είπε ο άνδρας στο δικαστήριο.

Τη στιγμή της δολοφονίας η Rachel Hutson ήταν 19 ετών και είχε φρόντιζε τη μητέρα της, η οποία είχε καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτη και νεφρική ανεπάρκεια, από τότε που ήταν 9 ετών.

Η έφηβη είπε ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει, αλλά θα αισθανόταν ενοχές που η μητέρα της θα έπρεπε να ανακαλύψει το πτώμα της.

90 λεπτά διήρκεσε η συνομιλία πατέρα και κόρης με τον πρώτο να προσπαθεί να την πείσει να μην αυτοκτονήσει.

Για την ιστορία, πριν από το φόνο, ο πατέρας της 21χρονης, της είχε απαγορεύσει τη χρήση υπολογιστή γιατί είχε ακατάστατο δωμάτιο.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger