Αυτή η γυναίκα έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών του διαδικτύου με το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Youtube και την απαθανατίζει να τρώει αμέριμνα την πίτσα της, ενώ μόλις λίγα μέτρα πίσω της συμβαίνει ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας σε δρόμο του Μπρούκλιν και δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα περπατά στο πεζοδρόμιο και πίσω της ένα αυτοκίνητο πέφτει με ορμή στο πεζοδρόμιο και φαίνεται να παρασύρει κάποιους πεζούς. Η γυναίκα, που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε διασχίσει το συγκεκριμένο σημείο, κοντοστέκεται, γυρίζει το κεφάλι της για μια στιγμή και μετά συνεχίζει να τρώει την πίτσα της και προχωρά σα να μη συνέβη τίποτα.

Πίσω της, κόσμος σπεύδει στο σημείο να βοηθήσει τους τραυματισμένους, αλλά αυτή απομακρύνεται αδιάφορα χωρίς κανένα ίχνος πανικού. 

Να σημειωθεί πως από το τραγικό συμβάν κατέληξε νεκρή μια 30χρονη κοπέλα η οποία βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος, ενώ περπατούσε με το φίλο της και ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Δείτε το βίντεο εδώ:



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger