Όλοι εξακολουθούν να χορεύουν στους ρυθμούς του Thriller…


Πριν το θάνατό του το 2009, πολλοί τον κατηγόρησαν για την περίεργη συμπεριφορά του με τα παιδιά. Παρ” όλα αυτά ο Βασιλιάς της Ποπ άφησε μια μουσική κληρονομιά, και θα τον θυμούνται για πολλά ακόμα χρόνια.

Αν έχετε παρακολουθήσει τα βιντεοκλίπ του, θα έχετε παρατηρήσει ότι ήταν ένα ενδιαφέρων άτομο. Το σπίτι του, το Ράντσο Neverland, είναι μια απόδειξη του μοναδικού του στυλ. Λειτούργησε ως πάρκο διασκέδασης, ως ζωολογικός κήπος και ως η κατοικία του ίδιου του τραγουδιστή. Μετά από εκτενείς μηνύσεις, το Ράντσο Neverland τελικά υπέστη αγωγή κατάσχεσης. Τότε τέσσερις «αστικοί φωτογράφοι,» αποφάσισαν να μπουν κρυφά στο μέρος και να ρίξουν μια ματιά στα πάντα. Μια επεμβατική κίνηση και αποκαλυπτική κίνηση στη ζωή του διάσημου Μάικλ Τζάκσον. Ρίξτε μια ματιά και εσείς στις μοναδικές φωτογραφίες:

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν σπουδαίος, έτσι μια επιβλητική πύλη όπως αυτή ήταν απαραίτητη. Μιας και καλείται Neverland, προς τιμή του κόσμου του Πίτερ Παν, ένα άγαλμα της Γουέντυ, είναι ταιριαστό. Αγάλματα από άλλα παιδιά και νεράιδες βρίσκονται επίσης σε όλο το κτήμα. Φαίνονται κάπως απόκοσμα…



Το λογότυπο που βλέπουμε από κάτω το βλέπουμε παντού σε όλο το Ράντσο Neverland. Το συγκεκριμένο λογότυπο είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρο το κτήμα.



Ένα άγαλμα από τους χαρακτήρες της Neverland, πιθανόν νεράιδα, και στο βάθος ένα τεράστιο ρολόι και η είσοδος στο σιδηροδρομικό σταθμό της Neverland.



Μια άλλη φωτογραφία του σιδηροδρομικού σταθμού (το άγαλμα είναι καλυμμένο εδώ) Μπορείτε να δείτε το ρολόι καλύτερα από αυτή τη γωνία, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε και το μέγεθος του κτηρίου.



Η Γάτα Τσέσαϊρ βρέθηκε μήπως λίγο μακριά από την Χώρα των Θαυμάτων της Αλίκης;



Ένα σχέδιο τοίχου, που ο Μάικλ Τζάκσον οδηγεί μια ομάδα χαρούμενων παιδιών





Ένα ρομπότ που έχει την εξής επιγραφή: «Γεια σας παιδιά! Το όνομά μου είναι Ζορντ. Θέλω να γίνω φίλος σας. Έχω μια ειδική έκπληξη που διάλεξα μόνο για εσάς. Σας ευχαριστώ και να είστε καλά!»




Ένας παράξενος κρούστης πόρτας, με τον Πίτερ Παν και την Γούεντυ να ανταλλάσσουν ένα φιλί.



Είχε και ζωολογικό κήπο, όπου φιλοξενούσε ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, χιμπαντζήδες, τίγρεις και πολλά άλλα ζώα




cast.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger