Σατανιστές έντυσαν με αιματοβαμμένο κοστούμι ένα άγαλμα της Παναγίας την παραμονή των Χριστουγέννων στην πόλη της Οκλαχόμα.

Μάλιστα αυτή η δημόσια βεβήλωση έλαβε και άδεια από το Δημαρχείο και πραγματοποιήθηκε μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ, την παλιά Μητρόπολη, μια ιστορική Καθολική Εκκλησία που βρίσκεται στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι.

Ο Άνταμ Ντάνιελς (Adam Daniels), ο οποίος οργάνωσε πέρυσι συγκέντρωση σατανιστών στην Οκλαχόμα είπε ότι προτίθενται να χρησιμοποιήσουν ψεύτικο αίμα «για να προσθέσουν ένα ακόμη στρώμα διαφθοράς στη Μαρία, που αποτελεί έμβλημα της Καθολικής Εκκλησίας.»

Σε απάντηση, οι Καθολικοί κάλεσαν τον δήμαρχο Μικ Κορνέτ (Mick Cornett) να ανακαλέσει την άδεια που έχει εκδοθεί για τη σατανική ομάδα, χωρίς τελικά να εισακουστούν.

Έτσι, ο Άνταμ Ντάνιελς, οργανωτής των Σατανιστών ντυμένος σαν καθολικός ιερέας, τελικά προέβη στη σατανιστική τελετουργία.

Πιστοί καθολικοί, όμως, από διάφορα κράτη συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο και με χριστιανικούς ύμνους ειρηνικά εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ο αρχισατανιστής έκανε πράξη την βλάσφημη «τελετή» ποτίζοντας με αίμα (ή κάτι σαν αίμα) το άγαλμα της Παναγίας, οι συγκεντρωμένοι Χριστιανοί έψελναν όλο και πιο δυνατά ύμνους και κάλυπταν τελείως τα σατανιστικά λόγια του Ντάνιελς.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger