Εδώ αγαπητοί αναγνώστες, θα αναλύσουμε πολλά!!!
Θα μάθετε, όσοι για πρώτη φορά έρχεστε σε επαφή ,με αυτόν τον «άγνωστο» που είναι ο εαυτός σας, πόση δύναμη μπορεί να έχει!
¨Έχουν ακουστεί πολλά, άλλα σωστά και εφικτά, και άλλα υπερβολές και ανυπόστατα !Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, σε αυτό τον τομέα (που κάποιοι θα κατάλαβαν, ότι είναι το δικό μου αντικείμενο). Δε θα τελειώσει, σε ένα ,δυό άρθρα αυτό το θέμα θα ενημερώνω , όποτε θα μου δίνεται η ευκαιρία ,με κάτι καινούριο την σελίδα μας!!
Αναγκαστικά θα ξεκινήσουμε από το γεγονός, ότι ΔΕΝ είμαστε «μαιμουδοαπόγονοι»!!! Είμαστε παιδιά ενός Ανώτερου Θεού ,και κληρονομήσαμε πολλά από τον «Μπαμπά» μας!!
Δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση ,άξιοι να γίνουμε εμείς «θεοί¨».(Οπως μας είχε πει «κάποιος» κάποτε και εμείς οι πανέξυπνοι το πιστέψαμε, και ιδού τα αποτελέσματα!!)
Αλλά έχουμε «εφόδια» που αν τα χρησιμοποιήσουμε , σωστά θα αγγίξουμε το άπιαστο όνειρο που λέγεται «προσωπική ευτυχία».
Κάποιοι από σας θα το διαβάσουν από περιέργεια, σε άλλους θα φανεί διασκεδαστικό! (υπάρχουν και αυτοί , που θα αναρωτηθούν αν έχω «σώας τας φρένας»!!!!) Σας εύχομαι καλή ανάγνωση, και μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα «πειράματα» είναι απολύτως ασφαλή!!!
Ανθρώπινη αύρα. Σίγουρα κάτι έχετε ακούσει, το πιστευετε η όχι και υπάρχει και την έχετε! Οι γιατροί, ολιστικοί, και θεραπευτές την ονομάζουν βιοενέργεια. (Για να την δείτε ,να μη νομιζετε ότι λέω ότι μου κατέβει, θα ενώσετε τις άκρες των δακτύλων σας. Κάντε ένα στρογγυλό, με δείκτη και αντιχειρα και με τα δυο σας χέρια . Όπως όταν κάνουν «καρδούλα» από μακριά τα παιδιά! Χαλαρώστε και περιμένετε για το τι θα δείτε ανάμεσα στον κύκλο. (Ακόμα και σαν να κρατάτε μια αόρατη μπάλα έχει αποτέλεσμα!)
Αυτή η παράξενη «ομίχλη» που θα εμφανιστεί (τα χρωματα ποικίλουν είναι ξεχωριστά για τον κάθε ένα) είναι ένα μικρό μέρος από την δύναμη σας! Αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη μην απογοητευτείτε !!Φροντίστε να έχετε ημίφως, και να μην έχει πολύ θόρυβο εκεί που θα είστε. Αν δοκιμάζετε συχνα θα μπορείτε να το βλέπετε οπουδήποτε.

Στην αρχή θα είναι αχνή, όσο πιο συχνά κάνετε το πείραμα θα πυκνώνει!! Είναι η βασική αρχή , για να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνο σώμα!!! Ο Νούς σας , πού πολλοί τον μπερδεύουν με τον εγκέφαλο, είναι τελείως άλλο πράγμα.
Ο εγκέφαλος είναι το όργανο , θαυμαστό , περίπλοκο ,δυνατό, αλλά ο νούς είναι το απόλυτο θαύμα!!!Αλληλένδετα, ο νούς χρησιμοποιεί τον εγκέφαλο, αλλά ο εγκέφαλος δεν υπακούει πάντα. Φρενάρει από την ανάγκη του για αποδείξεις και «λογική» Τον όρο λογική, τον έβαλα σε εισαγωγικά. Αν αλλάξετε τρόπο σκέψης , και κάνετε άλλη προσέγγιση των καταστάσεων, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε για το τι είδους λογική έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε!!
Πχ ( ένα ακραίο παράδειγμα )νομίζουμε, ότι είμαστε όρθιοι, η καθόμαστε στην καρέκλα του σαλονιού μας! Το ερώτημα είναι, που κατοικούμε? Μόνο αν μένουμε στον Βόρειο Πόλο είμαστε όρθιοι!!Σέ όλες τις άλλες περιοχές , είμαστε πλάγια ,η και ανάποδα!! Η δική μας «λογική» όμως έτσι το αντιλαμβάνεται. Έτσι έχουμε μάθει!! Είναι το γνωστό και αυτό που ο εγκέφαλος έχει κατατάξει στις πληροφορίες του!! Αν του «εξηγήσουμε» πολλά θα μπλοκάρει, γιατί δεν έχει πληροφορίες ,αποδείξεις, και κάπου να κατατάξει αυτά που του λέμε. Το δεύτερο πρόβλημα, είναι, ότι δεν μπορούμε εύκολα να τον «ενώσουμε» με τον νού. Μιλάνε «άλλη γλώσσα» μεταξύ τους κι όσο για μας ,είμαστε, σε μια μόνιμη σύγχυση και μην απορείτε καθόλου !
Η γλώσσα που καταλαβαίνει ο νούς και μπορεί να επικοινωνήσει με τον εγκέφαλο, είναι οι εικόνες και τα σύμβολα !Συναισθήματα , σε καμιά περίπτωση λόγια!!! Μουσική, ζωγραφική ,παραστάσεις, και προσποίηση. Καλά διαβάσατε , προσποίηση!!
(Οποιος έχει διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα , θα ξέρει. *Ιλλουμινάτι πού έχουν εμμονή με τα σύμβολα ,και τις ιεροτελεστίες , έχουν τον λόγο τους. Τους βοηθάει στο να λάβουν την «παράσταση» σαν αληθινό γεγονός,και ο νούς να το κατατάξει κάπου σαν πληροφορία.Γι αυτό και είναι τόσο σημαντικό για όσους ασχολούνται με θέματα έξω από αυτόν τον στενό «κόσμο»της λογικής!!
Σαν να έχεις μια τηλεόραση ασυντόνιστη , και βαζεις κεραία με δορυφορικό πιάτο ξαφνικά!!! Ο νούς θέλει τον χρόνο του να καταλάβει, και ο εγκέφαλος να μη τρομάξει, από την πληθώρα των πληροφοριών πρέπει σιγά σιγά να ανοίξεις την μεταξύ τους επικοινωνία.
Ένας τρόπος να το καταφέρετε αυτό, είναι η φαντασία!! Κανείς δεν αναρωτήθηκε, γιατί έχουμε τόση πολύ?? Τίποτα άχρηστο σε ένα ανθρώπινο σώμα, και όμως μια φαντασία που δεν χρειάζεται να είναι χωρίς όριο το μέγεθός της??
Η αύρα λοιπόν,είναι γύρω μας, μέσα μας, και σε απόλυτη ταύτιση με τον νού!!! Θα βρεθούνε , κάποιοι από σας, να πουν, «μα τι μας λές? Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γιατί δεν την βλέπω, και πιστεύω μόνο σε ότι βλέπω!!!»
Θα θυμίσω, σε (δικαιολογημένα) σκεπτικιστές, ότι τον αέρα δεν τον βλέπουμε αλλά όταν πυκνώσει η δύναμή του καταστρέφει, πόλεις!!! Την έλξη της Γής, δεν την βλέπουμε, αλλά χωρίς αυτήν , μάλλον η κυκλοφορία μας θα ήταν εναέρια.(στην καλή περίπτωση!!!!) Αυτό που δεν βλέπουμε, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει!!Αυτές οι ενέργειες οι αόρατες , για μας, ανιχνεύονται με πειράματα, παρατηρήσεις ,όργανα(θα έχουμε κι από αυτά) και έτσι ξέρουμε ότι υπάρχουν.
Το ζητούμενο εδώ είναι , να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε μόνο σώμα!!! Αλλά η ενέργεια, που υπάρχει μέσα μας, είναι εξαιρετικά ισχυρή! Σκεφτείτε και αυτό!!! Από το μάθημα, της φυσικο-χημείας, του δημοτικού, ξέρουμε ότι η ενέργεια ΔΕΝ χάνεται!!! Αλλάζει, μετατρέπεται, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εξανεμίζεται και να γίνει
το Μηδέν!! (Αυτό αν το σκεφτείτε ,θα αναρωτηθείτε , η ενέργεια δεν χάνεται , αλλά εμείς βιώνουμε θάνατο(??)
Για να δούμε, πως θα κάνουμε την αύρα μας να «νιώσει» καλά και να μας κάνει το «χατίρι» να ασχοληθεί μαζί μας, (είναι «θυμωμένη» επειδή τόσα χρόνια δεν της δίνουμε σημασία,την αγνοούμε, και την παραμερίσαμε σαν κάτι ανύπαρκτο. Η δυναμή της και η αντίληψή της , είναι απίστευτης ταχύτητας, θεωρεί , «χαζό» τον τρόπο συλλογισμού και της «λογικής»μας.) Πρέπει να βρούμε τον «τόνο « της να την προσκαλέσουμε.
Δεν είναι τόσο δύσκολο, ακούστε κάποια τραγούδια που σαν κάνουν να νιώσετε ότι εστω και χωρίς λόγω σας φέρουν δάκρυα. Όσοι από σας ξέρουν από μουσική, θα καταλάβουν αμέσως σε τι τόνο είναι γραμμένο το κομμάτι !.( ΠΧ Λα μινόρε, η ντο ματζορε, ) Ο τόνος σας, (διαπασών) της αύρας σας θα είναι αυτός, που θα έχουν τα περισσότερα κομμάτια που σας συγκινούν .(Προσοχή!! Όχι αυτά που σας αρέσουν μόνο, αυτά που σε κάνουν, να «νιώθεις» ακόμα και χωρίς να σου θυμίζουν τίποτα)
( Κάποιοι από σας θα το πετύχουν με την πρώτη σε άλλους θα πάρει λίγο χρόνο.) Όταν τα καταφέρετε θα νιώσετε μια γαλήνη πρωτόγνωρη, και ταυτόχρονα μια υπέροχη γεμάτη ενέργεια αίσθηση . Ο ορισμός της λέγεται «Κορυφαία Κατάσταση»και είναι και ο πρώτος μας στόχος!!Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
Μια φίλη αναγνώστρια μέσω ΦΜ μου ζήτησε ,τον τρόπο να μαντέψει , τηλεπαθητικά καταστάσεις .
Είναι δύσπιστη, και πιστεύει μόνο σε ότι βλέπει παρόλα αυτά θα ήθελε να κάνει την δοκιμή. ‘Οσοι λοιπόν θα θέλατε να ακολουθήσετε σε ένα πείραμα προσέξτε τις οδηγίες κατασκευής του οργάνου που θα χρησιμοποιήσουμε. Λέγετε ΕΚΡΕΜΕΣ !!!
Διαλέξτε ένα αντικείμενο που να σας μοιάζει ελκυστικό.
ΠΧ ένα δακτυλίδι, ένα μενταγιόν, ένα κρυστάλλινο αντικείμενο, η μεταλλικό από σίδερο η μπρούτζο. Σε καμιά περίπτωση πλαστικό!!!!!
Κόψτε μια κλωστή η σπάγκο περίπου 30 πόντους και δέστε στην άκρη το αντικείμενο της επιλογής σας. (Καλό είναι να μην είναι κάτι αιχμηρό γιατί μπορεί να σας τραυματίσει καθώς θα αρχίσει να κινείται
Απλώστε το αριστερό σας χέρι, με την παλάμη να κοιτάει προς την οροφή του τόπου που βρίσκεστε ,και ανοίξτε τον αντίχειρα να απομακρυνθεί από τα υπόλοιπα δάχτυλα.
Τώρα θα έχετε μερικές ερωτήσεις: γιατί το αριστερό χέρι και όχι το δεξί? Το «λογικό»σας ημισφαίριο του εγκεφάλου (που είπαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο !)λειτουργεί με το δεξιό χέρι και αντιπροσωπεύει τα πράγματα όπως τα γνωρίζεται ως τώρα.Το αριστερό χέρι δείχνει την απόφασή σας να δεχτείτε κάτι «άλλο» εκτός στενών ορίων λογικής!!Ακόμα και αν είστε αριστερόχειρες η «λογική» σας λειτουργεί άρα θα κάνετε την δοκιμή στο άλλο χέρι.
Πρέπει να καταλάβει ο Νούς σας ότι ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή πέρα από τα όρια αυτού του γνωστού κόσμου. Κάπου που δεν έχει σημασία ο τόπος, ο χρόνος και η απόσταση. Είστε έτοιμοι?! Πάμε!!!
¨Εχουμε το εκκρεμές σταθερό. Ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα του ελεύθερο χεριού μας , και το βάζουμε μετέωρο στο χέρι που «κοιτάει» στο ταβάνι.
Το αφήνουμε λιγο εκεί, και μετά το βάζουμε ενδιάμεσα στον ανοικτό αντίχειρα, και τα υπόλοιπα ενωμένα δάχτυλα . ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!
¨Οσοι έκαναν το πείραμα με την αύρα στο προηγούμενο άρθρο και πέτυχαν την επαφή , μπορούν να «δούν» τι συμβαίνει . Οσοι δεν το πέτυχαν θα τα καταφέρουν εδώ και χωρίς να «βλέπουν».
Η ώρα που αφήνετε το εκκρεμές κοντά στο χέρι ανάμεσα στον αντίχειρα σας , τα άγνωστα «ρευστά» το κυκλώνουν και με την δική σας ενέργεια θα κινηθεί. Η αύρα σας που είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον Νού σας , δίνει την εντολή να ξεκινήσει μια διαδικασία πολύπλοκη .
(ΕΪπαμε είμαστε παιδιά ενός Ανώτερου Θεού , και οι οπαδοί των «μαιμουδοαπογόνων» ας στο δοκιμάσουν!!!! Θα πιάσει!!! Ανεξάρτητα από ότι νομίζουμε, το DNA μας είναι δικό του!!!)
Τώρα κάντε από μέσα σας (νοερά) μια ερώτηση που ξέρετε την απάντηση και δεν σας φορτίζει συναισθηματικά.ΠΧ αν κάτοικος σε διαμέρισμα, η ερώτηση να είναι: «έχει πισίνα το σπίτι που μένω?»
Ανεβοκατεβάστε το εκκρεμές 1…2…3 και ωπ!!!πανω από όλο το χέρι κρατήστε το ελαφρά και ακίνητο!!
Αφήστε το να κινηθεί ελεύθερα !!!θα κάνει κάποιες κινήσεις από την ώθηση που έχει από το ανεβοκατέβασμα που κάνατε, αλλά σε λίγο θα αρχίσει μια κίνηση που θα εκπλαγείτε !!!
Αυτή θα είναι η «απάντηση του»για το «ΟΧΙ» που θέλει να σας «πεί»
Κάντε την επόμενη νοερή ερώτηση, που ξέρετε την απάντηση και είναι θετική , ακολουθήστε την ίδια διαδικασία να δείτε με τι κίνηση σας απαντά το «ΝΑΙ».
Τώρα έχετε τρόπο να «συνεννοηθείτε» με την «άγνωστη δύναμη» μέσα σας!!
Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη , και σας δείχνει άλλα αντί άλλων μην απογοητευτείτε !!!!Από την πείρα μου σας λέω ότι δύο μήνες , ταλαιπωρήθηκα (και ήταν το αντικείμενο της δουλειά μου!!!!( ήταν βέβαια για μελλοντικές προβλέψεις και πιο εξειδικευμένες και οι τεχνικές και οι γνώσεις που απαιτούνται! Και όταν ρωτάς για θέματα υγείας , απαγορεύεται το παραμικρό λάθος!!!Μη σκεφτείτε καν !!!!!!να κάνετε τέτοια ερώτηση για τρίτο!!!! 100% θα κάνετε λάθος !!! (και θα έχουμε δράματα!!!) όχι γιατί δεν είστε έξυπνοι!!!! Αλλά γιατί απαιτούνται άλλες γνώσεις ,περισσότερη εμπειρία, και διαφορετική εκπαίδευση!!!!
Για απλές προβλέψεις, όπως για να βρείτε την προσωπική σας γαλήνη.(Που πιστεύω είναι και το «καταζητούμενο»!!!! Πως θα διώξετε τα απωθημένα σας, η τι σας «φρενάρει» από την επιτυχία που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα, είναι αρκετές οι συμβουλές αυτές.
Αν το εκκρεμές σας είναι «ανεπίδεκτο» μαθήσεως , και σας είναι αδύνατο να «συνεννοηθείτε» μαζι του, δοκιμάστε αυτή την προσέγγιση:
«Αδειάστε» το μυαλό σας (δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, ο «ακίνητος» νους χρειάζεται απίστευτη εκπαίδευση!!!) Ένας εύκολος τρόπος είναι, να αντιμετωπίσετε το εκκρεμές σαν να είναι κάποιος φίλος και σας ακούει.
Ζητήστε του νοερά να σας «δείξει» με τι κίνηση , σας «λέει» το ΝΑΙ. Μόλις «δειτε» το τρόπο που επέλεξε να τον θυμάστε !!!!! Κατόπιν με τι κίνηση σας «λέει» το ΟΧΙ.
Ανεβοκατεβάστε το 3 φορες όπως αναλύσαμε παραπάνω και θα δείτε τα αποτελέσματα!!!!( Εδώ αποκλείεται να αποτύχετε!)
Οσες περισσότερες είναι οι σωστές απαντήσεις, (γιαυτο σας είπα να γνωρίζετε προκαταβολικά την έκβαση της υπόθεσης που ρωτάτε. Τόσο πιο καλή είναι η «σχέση» που «χτίζετε» ανάμεσα σε σας και τον Νου σας. Ασφαλώς και το βαρίδι , δεν έχει τέτοιες ικανότητες!!!!! Σίγουρα δεν είναι «μαγικό!!!)» Η δικιά σας δύναμη , και η «κρυμμένη» σας γνώση , σας κάνει να κάνετε ασυναίσθητα κινήσεις με το χέρι σας.
Να ξεφύγω λίγο από το θέμα ??( Θα το συνδέσω σας το υπόσχομαι) Το ξέρετε ότι επιστημονικές έρευνες μπορούν να δείξουν από τι ασθένεια θα νοσήσουμε στο μέλλον ακόμα και αν δεν υπάρχουν συμπτώματα? Το DNA μας έχει τέτοιες πληροφορίες «μελλοντικές». Είναι όλα καταγεγραμμένα εκεί και δεν πρόκειται για «μαγεία»! Αυτό για την «πραγματικότητα»μας.
Ο Νούς σας έχει ασύλληπτες πληροφορίες για τα πάντα!! Και το εκκρεμές , είναι ένας τρόπος «νοηματικής γλώσσας» να επικοινωνήσετε μαζί του!!!
Το μυστικό είναι οι σωστές ερωτήσεις!!
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες , όπως ΔΕΝ αναγνωρίζει ονόματα ! αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για τον άντρα η την γυναίκα σας ,θα το ρωτήσετε «η / ο νόμιμος σύζυγος , η ο σύντροφός μου» (αν δεν είστε παντρεμένοι). Αν θέλετε να ρωτήσετε για τα παιδιά σας θα ρωτήσετε για «τους απογόνους σας». Οι σωστά διατυπωμένη ερώτηση θα έχει απάντηση σαφή.
Αν έχετε πονοκεφάλους η κάποιο άλλο σύμπτωμα , και δεν σας βρίσκουν αιτία οι γιατροί σας , δοκιμάστε αυτό:
Πάρτε το εκκρεμές σας, (εφόσον κάνετε καθημερινά εξάσκηση , και έχετε καταφέρει την «επικοινωνία» μεταξύ σας.)
Και κάντε νοερά την ερώτηση «έχω απωθημένο που προκαλεί αυτό το σύμπτωμα?» Θα δείτε την απάντηση, αν είναι ΝΑΙ θα συνεχίσετε!!!!!
Μία ,μία οι ερωτήσεις είναι σημαντικό!!! (αυτό είναι απαράβατος κανόνας!!!!!!)
«Η οργή μου, το προκαλεί?» (ακόμα κι αν δεν οργιστήκατε ποτε στην ζωή σας δεν ξέρετε αν είναι «μαζεμένη» μέσα σας!!!!!)
«Ο φθόνος μου?»( μπορεί να νομίζετε ότι δε ζηλέψατε ποτέ!!!! γι αυτό το λένε απωθημένο!!!!Γιατί το διώχνουμε , το θάβουμε , γιατί δεν είναι «πρέπον» ,ουτε του χαρακτήρα μας, και το θεωρούμε προσβολή, για την προσωπικότητα μας και την νοημοσύνη μας.¨
Όμως αυτό είναι «ΕΚΕΙ» !!!!!! θα παραμείνει , θα μας αρρωστήσει , θα μας σκάσει ,και όσο δεν ξέρουμε τι γίνεται την έχουμε άσχημα!!!!
«Ο φόβος μου???» ακόμα και οι πιο ατρόμητοι εδώ θα πάρουν θετική απάντηση!!! (ξεκινήστε μια –μια ερώτηση για το τι μπορεί να φοβάστε)
Δεν εννοώ αραχνοφοβία ,υψη κλπ . Μπορεί να είστε επιτυχημένος επιχειρηματίας, δυνατός, η κασκαντέρ που ζεί στα όρια, και ξαφνικά να «ανακαλύψει» (ακραίο παραδειγμα για να εκφραστώ) ότι ένας παιδικός φόβος για την θεία του, του προκαλει αδιαθεσία.
Η κάτι που του την θυμίζει!!!
Θέλω να πώ , ότι τους λογικούς φόβους , τους αντιλαμβάνεσαι, τους κρυμμένους και παράλογους αγνοείς.
Κάντε τις δοκιμές σας και γράψτε μου αποτελέσματα!! Ότι αφορά τους συντρόφους μη ρωτήσετε αν σας απατά!!!!! Γιατί αν αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια και σας είπε ψέματα για την τιμή, θα θεωρηθεί από το εκκρεμές απιστία!!!!!!
Μέχρι να κατανοήσετε απόλυτα , τι αντιλαμβάνεται , ο Νους σας και σας απαντά , μέσω του εκκρεμούς , στη νοηματική μυστική σας γλώσσα, θα περάσει χρόνος για να το εμπιστευτείτε απόλυτα για τρίτο πρόσωπο!!!!!!!
Κάτι τελευταίο, αν η ερώτηση σας δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο , να «αλλάξει» τρόπο απάντησης!!Δηλ όπως έδειχνε το «ναι» με τον ίδιο τρόπο να δείχνει και το «όχι» Σε αυτή την περίπτωση σταματάτε για λίγο. Κάνετε τρείς ερωτήσεις που ξέρετε την απάντηση, να «ξεμπλοκάρετε» από την ένταση και πρέπει να απαντηθούν σωστά!!!!! Αλλιώς ξεκουραστείτε και δοκιμάστε άλλη στιγμή> (αν γίνει αυτό μάλλον το παρακάνατε και κουραστήκατε!!!! Η ρωτάτε κάτι που είναι πολύ δυσάρεστο)
Να ευχηθώ επιτυχία σε΄όσους προσπαθήσουν !!!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger