Ρώσοι εμπειρογνώμονες λένε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει Ελληνοτουρκικός πόλεμος.
Οι Ρώσοι αναφέρουν τις εισβολές μαχητικών αεροσκαφών των Τούρκων στο Αιγαίο αλλά και του ναυτικού πολεμικού τους, οι οποίοι κάνουν έντονες παραβιάσεις εισβάρος του Ελληνικού εδάφους.
Ακόμα παρουσιάζουν στοιχεία τα οποία λένε ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν τον Ελληνικό εναέριο χώρο που φτάνει μέχρι τα Μετέωρα.
Τούρκοι επιστήμονες θέλουν να προβούν νομικά για να αμφισβητήσουν θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου όπου περιέχουν και ελληνικά νησιά τα οποία είναι, η χερσόνησος του Άθω, το νησί της Λήμνου, την  Σκύρο, την Πάτμο, την Τήνο, την Μύκονο, και άλλα.
Επίσης θέλουν να διεκδικήσουν νομικά μεγάλο μέρος του Αιγαίου και να διαγράψουν το Καστελόριζο από τον χάρτη έτσι ώστε να μπορέσουν να κλέψουν ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία κοστίζουν πάρα μα πάρα πολλά δις ευρώ.
Η Αθήνα έχει διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τις πράξεις της Τουρκίας που κάνει εισβάρος της Ελλάδας, αλλά το ΝΑΤΟ και η ΕΕ κάνουν πως δεν ακούνε.
Εκτός από τις πράξεις της Τουρκίας εισβάρος της Ελλάδος, βρίζουν με χυδαιότητα και την θρησκεία των Ελλήνων, θεωρούν πως είναι κατώτεροι από εκείνους, όμως δεν γνωρίζουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Εληνική υπεροχή.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger