Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι χειριζόταν κάποια εργαλεία του Viking, του πρώτου οχήματος που έστελνε πίσω στη Γη εικόνες, όταν ξαφνικά παρατήρησε δύο ανθρώπους να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη.


 "Είδα δύο άντρες με διαστημικές στολές -όχι όπως αυτές οι ογκώδεις που χρησιμοποιούνται συνήθως- αλλά φαίνονταν προστατευμένοι. Εμείς απλώς συντηρούσαμε τον εξοπλισμό. Στη συνέχεια έκοψαν την εικόνα από το βίντεο που παίρναμε", σημείωσε. Ο πρώην εργαζόμενος της CIA John Lear ισχυρίζεται ακόμα ότι η NASA προσγειώθηκε στον Άρη το 1966 και πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν να αναπνέουν στην ατμόσφαιρα.!!! Ένας ακόμη λόγος η πιο πάνω φώτο που αποκάλυψε πρώτη φορά το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αφού τους έδιωξαν από το φεγγάρι! Φυσικά και δεν είναι άνθρωποι σαν της Γης!! Όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο!....συνωμοσίες στην "Μικρή Ελλάδα"! !! 

Έλα τώρα που δεν υπάρχουν εξωγήινοι!!! Σε 500.000.000.000 ήλιους μόνο στο γαλαξία μας και πόσους πλανήτες;;; Επί 5 το παραπάνω νούμερο! Αλλά περιμένουν να τους το πουν κάποιοι γιατί δεν έχουν λογική από μονοί τους ούτε μυαλό! Πρέπει να του τα μάθουν βλέπεις ! Ή να τα πουν οι έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου! (που ξέρουν ότι στηρίζουν το σύστημα ) και η Γη είναι επίπεδη τότε αφού μαθαίνουν ακομα την σαχλαμάρα του Δαρβίνου! και την πιστεύουν και από πάνω!σαν να λέμε ένα χόρτο σε ένα χωράφι τραγικό! πόσο μάλλον όταν όλα τα πλάσματα εδώ έχουν έρθει από διαφορετικούς πλανήτες !! Όταν ακούς ανεγκέφαλους να τα λένε όλα συνωμοσίες αλήθεια είναι μόνο ότι έμαθαν στα κέντρα χειραγώγησης μυαλού (σχολειά) και αυτά που του λένε στα ΜΜΕ είναι να γελάει κάνεις!. Εδώ και κάτι χρονιά οι εκλογές δείχνουν ότι όντως είναι ανεγκέφαλοι το 60%! ετσι και αλλιώς κανένα κράτος δεν θέλει έξυπνο λαό! και φροντίζουν για αυτό, 

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger