Στο διάστημα ξανά βρίσκεται από την Τρίτη το Χ-37Β, το μυστικό διαστημόπλοιο του Αμερικάνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό που έγινε διάσημο στην Ελλάδα από τον κ. Λαμπράκη της περίφημης οργάνωσης END που υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί μια... «αρχαία τεχνολογία» την οποία πούλησε στις ΗΠΑ ο κ. Σώρρας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της United Launch Alliance, της κοινοπραξίας που επιβλέπει τις εκτοξεύσεις, το διαστημικό σκάφος X-37B OTV εκτοξεύθηκε από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ πάνω σε έναν πύραυλο Atlas-5.

Πρόκειται για την τρίτη αποστολή του στόλου των X-37 (υπάρχει και το "αδελφάκι" X-37A) που έχει στη διάθεσή του η υπηρεσία DARPA του αμερικανικού στρατού και τα οποία χρησιμοποιεί -επισήμως- για πειράματα αξιοποίησης της ρομποτικής τεχνολογίας στο διάστημα.

Τα δύο μη επανδρωμένα πειραματικά σκάφη κινούνται και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Το γεγονός όμως ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν αποκαλύψει τι ακριβώς πειράματα διεξάγονται στα δύο αυτά σκάφη όταν βρίσκονται σε τροχιά έχει δώσει λαβή για να ξεδιπλωθούν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας: από διαστημική κατασκοπία με εξελιγμένους αισθητήρες μέχρι εξωγήινες... τεχνολογίες.

Οι αρχαίες τεχνολογίες του Σώρρα

Στην Ελλάδα, όμως, τα δύο διαστημόπλοια έγιναν ουσιαστικά πιο γνωστά από τον κ. Μανώλη Λαμπράκη της οργάνωσης END του κ.Σώρρα με τα 600 δισ. που θα έδινε στην Ελλάδα... Όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr, o κ.Λαμπράκης προσπαθώντας να εξηγήσει που βρήκε ο Αρτέμης Σώρρας το απίστευτο ποσό των χρημάτων που υποσχόταν ότι θα έδινε στην Ελλάδα υποστηρίξει ότι ο τελευταίος πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία» καυσίμων από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων (του Απόλλωνος, είχε πει!).

Ως απόδειξη είχε αναφέρει προηγούμενη αποστολή του X-37B, που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, αφού έμεινε στο διάστημα 15 μήνες (δείτε εδώ βίντεο). Φυσικά, στο συγκεκριμένο διαστημόπλοιο και στο X-37A δεν υπάρχει τίποτε top-secret όσον αφορά τα καύσιμά του, αφού ξεδιπλώνει ηλιακά πάνελ για να φορτίζει τις μπαταρίες που του παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον κ.Λαμπράκη να το συνδέσει με την υποτιθέμενη μυστική τεχνολογία του κ.Σώρρα.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger