Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Η αρχή του κακού μετά την αποστασία του Λούσιφερ, Καλλικάστια και Σάταν, παρέσυρε μεγάλο αριθμό πλανητών με αποτέλεσμα και την πτώση στο πλανήτη Γη των έκπτωτων αγγέλων.

Για εκατομμύρια χρόνια το κακό αυτό έλεγχε τον κόσμο τούτο. Κάτω από αυτήν την αρχή ήσαν οι μαύροι μάγοι (γόητες) που εκτελούσαν τα μαύρα έργα τους. Ωστόσο μετά την παρέμβαση της θέας του Φωτός οι μαύροι μάγοι εξοντώθηκαν και,  μόνο οι σκεπτομορφές αυτών παρέμειναν στο αστρικό επίπεδο, δημιουργώντας σε ορισμένες περιπτώσεις και μαύρες τρύπες για καταστροφές...

Στην συνέχεια κατήλθαν στο πλανήτη υπάρξεις, οι λεγόμενοι οπισθοδρομικοί,  που σκοπό είχαν να εξελιχθούν πνευματικά. Πέραν αυτού οι υπάρξεις εκείνες είχαν υψηλή νοημοσύνη και άρχισαν να ελέγχουν το D.N.A , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεχνικές μορφές και σώματα που στερούνταν της θεϊκής συνείδησης. Τέτοια δημιουργήματα ήσαν οι κύκλωπες , οι τιτάνες, οι γίγαντες κλπ.
(Όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα και στους κυλίνδρους του Λούξορ).

Σήμερα οι σκεπτομορφές αυτών υπάρχουν στο ψυχικό και αστρικό κόσμο. Δυστυχώς αυτές τις σκεπτομορφές τις ενεργοποιούν οι ιδέες και οι πράξεις των ανθρώπων. Έτσι με κατάλληλη τελετουργία, γίνονται επικλήσεις κακών δυνάμεων και σκεπτομορφές αυτών που με την δυνατότητα του κάθε μάγου υλοποιούνται. 

Πάνω εκεί βασίζεται και η δυνατότητα των σκοτεινών δυνάμεων αναπτύσσοντας δηλαδή τεχνικές υλοποίησης αρνητικών σκεπτομορφών ανάλογα με την δυνατότητα του κάθε μάγου τους.  Εκεί λοιπόν στηρίζεται το λεγόμενο Κοσμικό κακό....

Στα γεγονότα αυτά γίνονται αναφορές στην Ελληνική Μυθολογία. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν αναφορές για Γίγαντες, εκατόχειρες ή άλλα ανθρωπόμορφα όντα, που τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του πέμπτου αιώνα, ζούσαν στην ευρύτερη Ινδική χερσόνησο..

Συγκεκριμένα περί των "παράξενων όντων των Ινδιών" έχουμε αναφορές από τους Σκύλακα (Γεωγράφο) και Κτησία (Ιστοριογράφο), που βρίσκονται σε διασωζόμενα έργα του Διόδωρου, Φιλόστρατου, Φωτίου και Τζέτση:

"Ο Κτησίας κάνει λόγο, λέγει ο Φώτιος για ένα θηρίο των Μαρτιχόρα (λέξη ινδική) που σημαίνει : ανθρωποφάγος. Έχει πρόσωπο που μοιάζει με το ανθρώπινο, ενώ το σώμα του είχε μέγεθος ενός λιονταριού, του οποίου το χρώμα είναι κόκκινο. Έχει τρεις δοντιών, αυτιά σαν του ανθρώπου, γλαυκούς οφθαλμούς, ουρά σκορπιού, βέλη σε κάθε  πλευρά της ουράς και ένα στο κεφάλι....

Στα βουνά του Ινδού ποταμού ζουν άνθρωποι που έχουν κεφάλι σκύλου. Τα ρούχα τους είναι από δέρμα άγριων ζώων. Δεν μιλούν καμία γλώσσα αλλά γαβγίζουν σαν τα σκυλιά και συνεννοούνται με τον τρόπο αυτό. Οι Ινδοί τους αποκαλούν "καύστριους" που σημαίνει "κυνοκέφαλοι". Τα δόντια τους είναι ισχυρότερα από εκείνα των σκύλων. Τους βρίσκει κανείς μέχρι τον Ινδό ποταμό. Είναι μαύροι και έχουν βαθύ το αίσθημα της δικαιοσύνης...."
(Βλ. Δ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ - Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΜ", εκδ. "ΕΣΤΙΑ", σελ. 72-98).


Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία θα βρείτε στα βιβλία μου: "ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ" και "ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ"...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger