Γράφει η Μυρτώ Αργυρίου.



H Άννα Βίσση αυτόν τον χειμώνα μας φιλοξένησε στον νέο μαγαζί της στο Γκάζι ονόματι 'Hotel Ermou' όπου εμφανιζόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η Άννα Βίσση όπως πάντα ανατρεπτική , μας παρουσίασε ένα υπέροχο σόου με την συνοδεία της μοναδικής της 12 μελής μπάντας που την έβγαλαν ασπροπρόσωπη σε όλη την σεζόν.Το πρόγραμμα της περιλάμβανε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες , τα ολοκαίνουργια τραγούδια της που έχουν κάνει χαμό από το καινούργιο άλμπουμ της 'Συνέντευξη' αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Η παραπάνω φωτογραφία του Ν. Αργυρίου και της Άννας Βίσση είναι τραβηγμένη ξημερώματα στο καμαρίνι της Άννας Βίσση όπου την είχε επισκεφτεί ο γνωστός συγγραφέας ώστε να την γνωρίσει επιτελούς από κοντά.

Εάν έχετε λοιπόν περιέργεια μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα παρακάτω







Τώρα λοιπόν θα αναφερθούμε σε πολύ φρέσκα γεγονότα όπου συνέβησαν αυτή την Τρίτη 28-6 στα Mad Video Music Awards 2016. Σε αυτά λοιπόν τα βραβεία επέστρεψε μετά από 7 ολόκληρα χρόνια η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση και για μία ακόμα φορά 'γκρέμισε' την σκηνή των φετινών βραβείων ερμηνεύοντας δύο από τα καινούργια της κομμάτια την 'Συνέντευξη' και το 'Ξανά Μανά'. Όμως η εμφάνιση της στα Μad δεν τελείωσε εκεί αφού επίσης βραβεύτηκε από τον Φώκα Ευαγγελινό με το πολύ σημαντικό τιμητικό βραβείο της χρονιάς αυτής.

Η Άννα Βίσση φανερά συγκινημένη παρέλαβε το βραβείο της λέγοντας πολύ όμορφα λόγια και αφιερώνοντας αυτό της το βραβείο στα δύο πανέμορφα εγγόνια της Νίκο και Νέστορα.

Το πιο όμως εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο εκείνης της βραδιάς ήταν αυτά που έπαιξαν στο Video Wall καθώς η Άννα όδευε προς την σκηνή ώστε να παραλάβει το βραβείο της . Ας δούμε λοιπόν τι παίχτηκε παρακάτω...

Η Άννα Βίσση σε αριθμούς λοιπόν ...



9,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως
15 χρυσές και 33 πλατινένιες απονομές
35 albums
30 singles
50 συλλεκτικές εκδόσεις
500 ηχογραφημένα τραγούδια
70 music videos
60 βραβεία
15 φορές 'Τραγουδίστρια Της Χρονιάς'
Τιμητικό Βραβείο Balkan Music Awards
Έχει εμφανιστεί 3 φορές στο Royal Albert Hall
'Έχει το μεγαλύτερο  Fan Club  Έλληνα Καλλιτέχνη
Έχει εμφανιστεί στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004
Έχει πρωταγωνιστήσει σε 5 Όπερες



Μπορείτε όμως να δείτε και το ανάλογο βίντεο από τα Mad παρακάτω









loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger