Σε μία εντελώς προκλητική, εντελώς παράνομη και εντελώς εκτός δικαιοδοσίας τους ενέργεια επί ελληνικού εδάφους, προχώρησαν άντρες ασφαλείας των ισραηλινών αερογραμμών El-Al στο διεθνή Αερολιμένα των Σπάτων «Ελ. Βενιζέλος».

Το απίστευτο επεισόδιο που προκάλεσαν οι θερμόαιμοι ιδιωτικοί κομμάντος των Ισραηλινών που σημειωτέον δικαιοδοσία ελέγχου έχουν μόνο για τους επιβάτες των δικών της πτήσεων και επουδενί σε πτήσεις άλλων εταιρειών και μάλιστα σε αεροδρόμια άλλων κυρίαρχων Κρατών, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 26ης Ιουνίου, όταν στην αίθουσα αναχωρήσεων έφτασε ένας Κολομβιανός με την οικογένειά του που πέρασαν τις διακοπές του στην χώρα μας και επέστρεφαν αεροπορικώς πίσω στην Ισπανία όπου και κατοικούν, σύμφωνα με το news247.gr.
Καθώς ο άντρας αυτός ανέμενε στην ουρά της δικής του πτήσης, άσχετης με αυτή των ισραηλινών αερογραμμών, οι Ισραηλινοί άντρες ασφαλείας για δικούς τους λόγους τον έκριναν ύποπτο και άρχισαν να του απευθύνουν τον λόγο στα αγγλικά, όμως εκείνος δεν γνώριζε αγγλικά παρά μόνο ισπανικά και δεν τους καταλάβαινε.
Τότε έκανε μία κίνηση να βγάλει στο σακίδιο πλάτης του, ίσως για να τους δείξει το διαβατήριό του και εκείνοι,  θεωρώντας ότι ο άτυχος άντρας ήταν βομβιστής αυτοκτονίας και έφερε βόμβα, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος μπροστά στα έντρομα μάτια των μελών της οικογένειά του.
Αμέσως κλήθηκαν και παρενέβησαν άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας που σταμάτησαν τους Ισραηλινούς και τους προσήγαγαν σε ειδικό χώρο. Το άτυχο θύμα τους που δυστυχώς δεν προστατεύτηκε εγκαίρως από την ασυδοσία των Ισραηλινών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σε βάρος των θερμόαιμων Ισραηλινών που φαντασιώνονται ότι βρίσκονται στην λωρίδα της Γάζας, σχηματίστηκε δικογραφία από την Ελληνική Αστυνομία για πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά με εντολή της Εισαγγελίας αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού χαίρουν διπλωματικού ασύλου…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger