Σοκ προκαλεί η περιγραφή της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε μία 27χρονη γυναίκα από τον αρραβωνιαστικό της, δύο μόλις ώρες αφότου εκείνος της έκανε πρόταση γάμου, και η οποία την έφερε στα πρόθυρα του θανάτου.
Ο Steven Webley από την μικρή πόλη Σίντερφορντ ζήτησε το χέρι της φίλης του, Stephanie Borrowdale, ενώπιον των στενών φίλων τους, οι οποίοι είχαν έρθει για επίσκεψη στο σπίτι του ζευγαριού. Ωστόσο, όταν τελείωσαν οι εορτασμοί και αποχώρησαν οι καλεσμένοι, ο ζηλιάρης 28χρονος επιτέθηκε με τόση βιαιότητα εναντίον της μνηστής του, που την έστειλε στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, ο νεαρός άνδρας, όντας πεπεισμένος ότι η 27χρονη γυναίκα τον απατά, της όρμησε και άρχισε να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσά. Μετά από τη βίαιη επίθεση, και ενώ η άτυχη γυναίκα κειτόταν αναίσθηση στο πάτωμα σε μία λίμνη αίματος, ο βίαιος Βρετανός έσπασε το κινητό και το laptop της προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μπορέσει να καλέσει κάποιον για βοήθεια.
Στη συνέχεια, έβγαλε το δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει την ίδια βραδιά από το δάχτυλό της, μάζεψε όλα τα πράγματά του από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή. Ευτυχώς για τη νεαρή γυναίκα, μια γειτόνισσα που είδε την ύποπτη αποχώρηση του 28χρονου από το σπίτι και είχε ακούσει τη φασαρία τηλεφώνησε σε ένα ασθενοφόρο, που ήρθε και την μετέφερε έγκαιρα στο νοσοκομείο.
Περιγράφοντας στην Daily Mail την τρομακτική εμπειρία της, η Borrowdale αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν μου έκανε πρόταση ο Stephen, ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Ποτέ δεν περίμεναν ότι, μόλις δύο ώρες αργότερα, θα με άφηνε ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα για να πεθάνω αβοήθητη».
Όσο για τον δράστη αυτής της φρικτής επίθεσης, τρεις ημέρες αφότου εγκατάλειψε το θύμα του συνελήφθη σε μια άλλη πόλη, όπου είχε καταφύγει για να κρυφτεί. Αν και το δικαστήριο του επέβαλε μονάχα 10 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή, κάτι που εξοργίζει την πρώην αρραβωνιαστικιά του, η ίδια δηλώνει ανακουφισμένη αφού πλέον ισχύουν επ’ αόριστον περιοριστικά μέτρα που θα εμποδίζουν τον βίαιο άντρα από το να την ξαναπλησιάσει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger