Το καλοκαιράκι εκτός από αμέτρητα θετικά (βλέπε ήλιο, θάλασσα, παγωτά, καρπούζι, διακοπές κλπ) έχει δυστυχώς και τα... αρνητικά του. Οι κατσαρίδες ας πούμε είναι ένα από αυτά. Εμείς προσωπικά τις σιχαινόμαστε απίστευτα και για αυτόν ακριβώς το λόγο ψάξαμε και βρήκαμε 4 φυσικούς τρόπους να τις εξαφανίσουμε από το σπίτι μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χημικά. Πάμε να δούμε πώς:1. H απόλυτη φυσική απωθητική ουσία για τις κατσαρίδες δεν είναι άλλη από τη νεπέτα. Άφησε μερικά σακουλάκια με νεπέτα στα... επικίνδυνα σημεία (μπαλκονόπορτες, σιφόνια κτλ.) ή βράσε λίγη νεπέτα με νερό και ψέκασε με το μείγμα τα κουφώματα και τα ντουλάπια της κουζίνας σου.


2. Τοποθέτησε πάνω σε μία εφημερίδα φλούδες αγγουριών και τοποθέτησέ τις σε στρατηγικά σημεία. Οι κατσαρίδες δεν αντέχουν τη μυρωδιά τους.3. Μπορείς επίσης να ρίξεις σε ένα αλουμινόχαρτο μερικά φύλλα δάφνης ή λίγες σκελίδες σκόρδου και να το τοποθετήσεις κοντά στις μπαλκονόπορτες ή τέλος πάντων στα σημεία όπου έχεις αντιληφθεί πως εισέρχονται.


4. Για το τέλος σου αφήσαμε τη μαγική παγίδα με τη σόδα. Ανακάτεψε σε ένα ποτηράκι λίγη μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη και ρίξε το μείγμα πάνω σε φύλλα μαρουλιού. Οι κατσαρίδες δε θα αντισταθούν σε αυτή τη... θανατηφόρα για εκείνες λιχουδιά!\


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger