Ένοπλοι κατέλαβαν το Αρχηγείο της Αστυνομίας στην πρωτεύουσα της Αρμενίας.Ζητούν την απελευθέρωση ηγέτη της Αντιπολίτευσης. Φόβοι για απόπειρα πραξικοπήματος. Τα νέα είναι άσχημα, καθώς ένα άτομο σκοτώθηκε και αρκετά τραυματίστηκαν όταν μια ένοπλη ομάδα κατέλαβε το αρχηγείο της αστυνομίας στο Ερεβάν της Αρμενίας, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. 

Η επίθεση έλαβε χώρα όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε στην είσοδο της κεντρικής διοίκησης της αστυνομίας με φορτηγά. Τα μέλη της ομάδας όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία είναι βαριά οπλισμένα και έχουν ως αίτημα την απελευθέρωση του Jirair Sefilyan, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από τις 20 Ιουνίου. Ο Jirair Sefilyan είναι εμβληματική μορφή για την αντιπολίτευση της χώρας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσπάθεια κατάληψης κυβερνητικών κτιρίων. 

Στο σημείο της επίθεσης έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές αλλά και στρατιωτικές δυνάμεις και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τους ενόπλους. Κάποια ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας  Valery Osipyan, κρατείται όμηρος.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger