Μιλάμε για μια εκπληκτική στιγμή. 


Μια μαγική στιγμή. Ένα επεισόδιο που έμεινε στην ιστορία. Πρωταγωνίστρια νεόκοπη παρουσιάστρια του καναλιού έψιλον και υπάλληλοι της Αττικής οδού.



Τόπος; Τα διόδια της Μεταμόρφωσης.

Ώρα; 21.50

Μέρα; Τετάρτη

Προς; Αεροδρόμιο

Πρωταγωνίστρια; Πασίγνωστο μοντέλο-παρουσιάστρια που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές για τα κάλλη της… μας ξενέρωσε πολύ με την συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γνωστή παρουσιάστρια, κανε λάθος και αντί να πάει ευθεία στην Εθνική οδό προς Λαμία, έστριψε στην είσοδο της Αττικής οδού. Δευτερόλεπτα μετά μπαίνει στον δρόμο που οδηγεί στο κουβούκλιο πληρωμής.

Πάει στο εισπράκτορα λοιπόν και του λέει : » Γεια σας. Είμαι η ΤΑΔΕ και έχω κάνει λάθος θέλω να πάω πίσω στην Εθνική » για να πάρει την σωστή απάντηση από τον υπάλληλο : «Είναι μονόδρομος δεν γίνεται να κάνετε πίσω. Πρέπει να κάνετε αναστροφή στην πρώτη έξοδο.



Ο λόγος για την Έλλη Παπαγγελή, η οποία έβαλε τα «μεγάλα μέσα». Όσοι παρακολουθούσαν το σκηνικό γελούσαν με την ψυχή τους. Αλλά πιστέψτε με. Δεν ήταν μόνο για γέλια η φάση.

Ποια ήταν τα μεγάλα μέσα; Μέσα που κόντεψαν να ρίξουν το κουβούκλιο; Τι του είπε; «Όχι. Αυτό δεν γίνεται. Εγώ είμαι η Έλλη Παπαγγελή. Είμαι πολύ διάσημη, δεν με ξέρετε;»

Και απαντά ο εισπράκτορας. « Όχι δεν σας ξέρω. Και δεν γίνεται να κάνετε πίσω. Θα πρέπει να καλέσω αστυνομία».

Τότε ήταν που η μοντέλα έγινε έξαλλη και σύμφωνα με μαρτυρίες σήκωσε τον τόνο της φωνής της γύρισε το αυτοκίνητό της πήγε κόντρα στον μονόδρομο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στους διερχόμενους οδηγούς που την στόλισαν με πολλά κοσμητικά επίθετα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλο το σκηνικό είναι καταγεγραμμένο στις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας και κανείς δεν ξέρει αν θα προχωρήσουν την ιστορία παρακάτω…

Τι λέει η ίδια η Παπαγγελή; Εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας πεί την θέση της…


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger