Ένα απίστευτο περαστικό έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή (30/6/2016) επίσκεψη του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αυγή», ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας, Πέτερ Ραμσάουερ, την ώρα που βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γκάμπριελ, είπε στον φωτογράφο που τον έσπρωξε κατά λάθος : «Μην με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα» μιλώντας στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η αντίδραση από τα στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου ήταν άμεση και ακολούθησε διαμαρτυρία σε Γερμανούς διπλωμάτες της αποστολής.

Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι απέκτησε μώλωπες από την επαφή του με τον φωτορεπόρτερ κάτι βέβαια που δεν συμμερίστηκαν τα μέλη της αποστολής που ζήτησαν συγγνώμη.

Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έχουν «εισβάλει» στην ιστοσελίδα του πρώην υπουργού Μεταφορών της Γερμανίας και τον «πυροβολούν» φραστικά κατά ριπάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ! Έχουν μπει στο facebook του Γερμανού που είπε το «Έλληνα βρωμιάρη» και τον βρίζουν χυδαία
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger