Το ξέρουμε φαντάζει εξωπραγματικό αλλά ακόμα και το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη διασπάστηκε! 

Το κόμμα της ΛΑΕ που αποτελείται από πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αποχώρησαν τον Αύγουστο του 2015, διαφωνώντας με την κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα και το τρίτο μνημόνιο,  έχει αρχίσει να μετρά ήδη απώλειες.

Έπειτα από την «αυτονόμηση» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επέλεξε να ιδρύσει την Πλεύση Ελευθερίας και η Κομμουνιστική Τάση αποχώρησε λόγω διαφωνίας της «με βασικές πολιτικές επιλογές του ηγετικού πυρήνα του νέου φορέα».

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» έχει πάντως ενδιαφέρον ότι ένα από τα ζητήματα που έθετε η «συνιστώσα» αυτή -που προέρχεται από τον πάλαι ποτέ ΣΥΡΙΖΑ- ήταν η άποψη ότι για να γίνει η ΛΑΕ η πολιτική δύναμη που έχει ανάγκη σήμερα ο εργαζόμενος λαός, θα έπρεπε να θεμελιωθεί εκτός των άλλων και στην «παραδοχή των μεγάλων πολιτικών ευθυνών της ηγεσίας της Αριστερής Πλατφόρμας (σ.σ. Λαφαζάνης, Χουντής, Λεουτσάκος, Ήσυχος κλπ.) για την ανενόχλητη επιβολή της προδοσίας από την ομάδα Τσίπρα».

Αυτό που ζήτησαν δηλαδή από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι να παραδεχθεί το λάθος του να στηρίξει στο παρελθόν τον Αλέξη Τσίπρα και την ομάδα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «τάση» όχι μόνο δεν προέβησαν στο ελάχιστο στην αναγκαία παραδοχή των λαθών, αλλά αντίθετα, επιχειρούν να πείσουν τους αριστερούς αγωνιστές ότι θα πρέπει να τους ευγνωμονούν για το ότι δεν έγιναν ανοικτά προδότες σαν τον Τσίπρα….

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger