Ποια η ανακοίνωση για το λουκέτο στα Zara, της εταιρείας Inditex;

Έκλεισε το υποκατάστημα της Zara επί της οδού Σκουφά.

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση στη βιτρίνα το ισχυρό μέλος της αλυσίδας του ομίλου Inditex, ειδοποιεί τους καταναλωτές κατευθύνοντάς τους στα υπόλοιπα υποκαταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα.

Το εσωτερικό του Zara έχει ήδη αδειάσει από εμπορεύματα.

Αρχικά το υποκατάστημα είχε διπλή επιφάνεια και ουσιαστικά ενοποιούσε δυο κτίρια― το νυν επί της Οδού Σκουφά, και το κτίριο με το οποίο γειτνιάζε, το οποίο έχει είσοδο επί της Οδού Τσακάλωφ και το οποίο επί σειρά ετών λειτουργούσε ως δισκάδικο. style="background-color: white; box-sizing: border-box; color: #333333; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height: 20px;" />
Το ξέσπασμα της κρίσης, οδήγησε την επιχείρηση να περιοριστεί μόνο στο κτίριο της Σκουφά. Μέχρι που ούτε αυτό μπορούσε να διασωθεί.

Το Ζara της Σκουφά

Ο όμιλος Inditex λειτουργεί στη χώρα μας συνολικά 46 καταστήματα για τη φίρμα Ζara, 29 για την Berska, 19 της αλυσίδας Οysho, 24 της Pull & Bear, 20 ακόμη καταστήματα της Stradivarius, 13 της Massimo Dutti, 10 της Zara Home, ενώ παρούσα στην Ελλάδα δηλώνει, μέσω του e-shop της και η αλυσίδα Uterque.

Σημειώνεται ότι η Zara Ελλάς με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία (οικονομική χρήση 1/2/2014- 31/1/2015) είχε είχε σημειώσει μεγάλη πτώση στην κερδοφορία της― συγκεκριμένα κατήλθε στα 3,1 εκατ. ευρώ από 10,7 εκατ. ευρώ, την προηγούμενη χρονιά.

Τέλος, αμφίβολο κρίνεται -με τις τελευταίες εξελίξεις- το μέλλον των Zara, του ομίλου Inditex, καθώς τα οικονομικά της εταιρείας είναι πολύ πιθανό να φέρουν και άλλα λουκέτα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger