Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αλλοδαπών απατεώνων, οι οποίοι λίγο νωρίτερα εξαπάτησαν χρυσοχόο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Πρόκειται για έναν 29χρονο Ιταλό και έναν 36χρονο Σέρβο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία. Συγκεκριμένα, οι δράστες, απογευματινές ώρες της περασμένης Κυριακής, μετέβησαν σε γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συμφώνησαν στην αγορά διαμαντιού από έναν 49χρονο χρυσοχόο, έναντι χρηματικού ποσού 200.000 ευρώ!

Οι δράστες παρέλαβαν το διαμάντι και παρέδωσαν στον χρυσοχόο δύο τσάντες, οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν δεσμίδες εξόφθαλμα απομιμητικών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ, αφού ήταν απλές κοινές φωτοτυπίες!

Σε κατάσταση σοκ το θύμα, που άργησε να ελέγξει με προσοχή το περιεχόμενο της τσάντας, κάλεσε την Αστυνομία και λίγο αργότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, απ’ όπου επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα.

Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14.375 ευρώ, 1.635 δηνάρια Σκοπίων και 4 κινητά τηλέφωνα. Επίσης, κατασχέθηκε το εν λόγω αυτοκίνητο, το διαμάντι όμως δεν βρέθηκε πουθενά στην κατοχή τους και αρνούνται πεισματικά μέχρι στιγμής να αποκαλύψουν, που είναι.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger