Μία 37χρονη και μία 26χρονη μέθυσαν τον ανήλικο και έκαναν σεξ ενώ τα παιδιά της πρώτης κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους

Τι χρειάζεται ένας 15χρονος; Πίτσα, πάρτι και... σεξ, με ολίγον από αλκόλ! Κάπως έτσι σκέφτηκαν δύο γυναίκες στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όταν προσέγγισαν έναν 15χρονο σε... πίτσα πάρτι, στον οποίο πρότειναν να κάνουν «καυτό τρίο», ρωτώντας μάλιστα αν το αγόρι το έχει... ξανακάνει!

Η 37χρονη Τόνια Σιμς και η 26χρονη Μελίσσα Γουίβερ, κατηγορούνται ότι παρέσυραν τον ανήλικο σε πράξεις ακολασίας, «αξιοποιώντας» και το αλκοόλ που είχε πιει το αγόρι στο πάρτι. Οι δύο γυναίκες πλησίασαν τον 15χρονο και τον οδήγησαν στο διαμέρισμα της 37χρονης, όπου του δίδαξαν τα μυστικά του σεξ. Ωστόσο, η σεξουαλική συνεύρεση ενήλικων γυναικών με ανήλικο αποτελεί σοβαρό αδίκημα στην Πενσυλβάνια.

Το πίτσα πάρτι που έστησαν οι δύο γυναίκες, οι οποίες μέθυσαν τον 15χρονο, έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως στο σπίτι βρίσκονταν και τα παιδιά της 37χρονης, τα οποία έβαλε για ύπνο, πριν θέσει σε εφαρμογή το «αρρωστημένο» της σχέδιο.

Όταν την επομένη συνήλθε ο 15χρονος από το μεθύσι, μετέβει στην αστυνομία και αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η 37χρονη Τόνια Σιμς
Η 26χρονη Μελίσσα Γουίβερ
protothema.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger