Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο διαμέρισμα της οικογένειας. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά...
Τέλος στη ζωή της έβαλε μία 52χρονη στην τοπική κοινότητα Κάμπου στην Πηνεία του δήμου Ήλιδας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στη βεράντα του σπιτιού της. 


Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (30-09-2016) και ενώ η γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έδεσε ένα σχοινί στο χαγιάτι του σπιτιού και απαγχονίστηκε, χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα. Την 52χρονη βρήκε ο σύζυγός της όταν επέστρεψε από το καφενείο και παρά το ισχυρό σοκ, έβγαλε τη θηλιά από το λαιμό της γυναίκας του, την έβαλε στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο.

Ωστόσο, παρά την άμεση αντίδρασή του ήταν πολύ αργά, καθώς η γυναίκα του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Πηγή: patrisnews.com
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger