Με τη βοήθεια ενός μπουκαλιού προσπάθησε να κατευνάσει τις (περίεργες είναι η αλήθεια) σεξουαλικές ορμές του ένας άνδρας από την Ονδούρα.

Μόνο που δεν περίμενε ότι με την ξεχωριστή αυτή ερωτική εμπειρία του θα θυσίαζε ολόκληρο τον ανδρισμό του!
Ο 50χρονος λοιπόν, σφήνωσε μέσα στο μπουκάλι (μάλλον διάλεξε λάθος μέγεθος ή δεν περίμενε να… ενθουσιαστεί τόσο), με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επισκεφθεί νοσοκομείο.
Μόνο που λόγω… ντροπής το έκανε μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες και όταν το πέος του είχε γίνει κατάμαυρο!
Οι γιατροί δεν είχαν μάλιστα άλλη επιλογή από το να του το… κόψουν, καθώς είχε «μαραθεί» και δεν υπήρχε ενδεχόμενο… ζωντάνιας του ξανά! Για την ακρίβεια είχε αρχίσει να σαπίζει, αφού δεν αιματώνονταν και έπρεπε να αφαιρεθεί προκειμένου να μην κινδυνέψει ακόμα και η ίδια του η ζωή!



«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Μπορεί να έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν ωστόσο εξακολουθεί να είναι παράξενη. Ένας 50χρονος ασθενής, ο οποίος επειδή δεν είχε σύζυγο ή κοπέλα, ήθελε να ανακουφίσει τη σεξουαλική του απογοήτευση. Έβαλε έτσι το πέος του σε ένα μπουκάλι και προκάλεσε τη νέκρωση του. Όταν ήρθε σε εμάς μετά από τέσσερις ημέρες έπρεπε να το ακρωτηριάσουμε όλο γιατί ήταν τελείως νεκρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Dr Dennis Chirinos, χειρουργός – ουρολόγος που έκανε την επέμβαση και κατάφερε τουλάχιστον να σώσει την ουρήθρα, συμβουλεύοντας:
«Όταν βάλει κάποιος το πέος του μέσα σε ένα μπουκάλι, προκαλείται συστολή στα αιμοφόρα αγγεία του και μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες κινδυνεύει να το χάσει. Είναι μια δυσάρεστη ανάγκη εκτάκτου ανάγκης. Ο συγκεκριμένος ασθενής δεν έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα εγκαίρως με αποτέλεσμα τη σήψη του πέος και την τελική νέκρωσή του. Δεν ήταν μόνο νεκρό, αλλά είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Δεν υπήρχε άλλη λύση από τον ακρωτηριασμό»…


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger