Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που διεγείρονται πολύ από έναν άγριο σύντροφο που δε διστάζει να πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Ένα παιχνιδιάρικο «μπατσάκι» μπορεί να ανάψει κυριολεκτικά τις πιο πρωτόγονες αισθήσεις της γυναίκας που νιώθει τον σύντροφό της να μετατρέπεται ξαφνικά σε κυρίαρχο αρσενικό που μόλις έχει επιβληθεί στο κορμί της και υπόσχεται να την… κατακτήσει.

Αυτές οι βίαιες κινήσεις πραγματικά διεγείρουν τη γυναίκα και τονώνουν την αυτοπεποίθηση του άνδρα μόλις εκείνος βλέπει την ανταπόκρισή της. Το σεξ γίνεται μεμιάς πιο παθιασμένο.

Πότε η γυναίκα μπορεί να γίνει έξαλλη;

Όταν οι κινήσεις αυτές του άνδρα ξεπερνούν το όριο και δείχνουν ότι ο άνδρας δεν τη σέβεται.

Είναι πολλοί οι άνδρες που πραγματικά μη γνωρίζοντας το όριο που δεν πρέπει να υπερβούν μπορεί να πονέσουν τη σύντροφό τους. Ο πόνος είναι απαράδεκτος ο άνδρας πρέπει να ελέγχει τις κινήσεις του. Δεν είναι μονάχα όμως ο σωματικός πόνος που μπορεί να διακόψει την ερωτική επιθυμία της γυναίκας.

Μια γυναίκα όσο και αν διατίθεται να κάνει άγριο σεξ με τον άνδρα της αποζητά πάντα την τρυφερότητα. Ακόμα και τα πρόστυχα λόγια που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας, όταν γίνονται εξαιρετικά κυνικά μπορεί να χαλάσουν τελείως το ερωτικό κλίμα.

Ο καλός εραστής οφείλει να γνωρίζει τον γυναικείο ψυχισμό και να παρακολουθεί τις αντιδράσεις της γυναίκας, πότε εκείνη νιώθει ηδονή πότε το απολαμβάνει και πότε αρχίζει να αισθάνεται αμηχανία.

Ο άνδρας πρέπει να γνωρίζει ότι:

-Το βίαιο σεξ δεν ξεκινά ποτέ αν η σύντροφός του δεν είναι απόλυτα διεγερμένη. Αν οι κινήσεις του είναι άγριες από τα προκαταρκτικά κιόλας είναι πολύ πιθανόν να μη διεγείρουν τη γυναίκα.

– Οι πρώτες κινήσεις πρέπει να είναι χάδια που σταδιακά θα γίνονται όλο και πιο άγριες. Η κατάκτησή της πρέπει να γίνει σταδιακά βήμα προς βήμα.

-Ειδικά στην αρχή το χτύπημα πρέπει να συνοδεύεται από μια πράξη τρυφερότητας, ένα χάδι στο ίδιο σημείο ή ένα γρήγορο μασάζ. Η εναλλαγή τρυφερότητας – αγριάδας μπορεί να ξετρελάνει τον ψυχισμό της γυναίκας. Έτσι, φαντάζεται τον ιδανικό άνδρα…

-Μπορείτε μετά από ένα ερωτικό χτύπημα να αφήνετε το χέρι πάνω στο κορμί της ή να φιλάτε το σημείο αυτό απαλά.

-Κάποιοι άνδρες χρησιμοποιούν ερωτικά εξαρτήματα, γούνινα γάντια φτερά ακόμα και παγάκια για να δροσίζουν το δέρμα και να εναλλάσσουν την αίσθηση του ζεστού με εκείνη του κρύου.

Ότι και αν κάνετε μη ξεχνάτε: Το σεξ δεν είναι πράξη βίας μη ξεπεράσετε τα όρια. Είναι πράξη τρυφερότητας και μόνο έτσι θα μπορέσετε να την κατακτήσετε.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger