Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους...
Σοκ και όχι μόνο προκαλούν τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έστελνε σε chat παιδόφιλων ένας 60χρονος Άγγλος, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια ζει με τη δεύτερη σύζυγό του στη Ρόδο.

Οι περιγραφές του για φρικιαστικά περιστατικά, όπως βιασμοί κοριτσιών, ακόμα και της κόρης του, και η ακραία διαστροφή του, αφού έγραφε ότι κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα εννιάχρονης, σήμανε κόκκινο συναγερμό στην Ιντερπόλ.
Η διεθνής αστυνομία κινητοποίησε τις ελληνικές Αρχές μόλις εντόπισε τα ίχνη του συνταξιούχου στις Καλυθιές Ρόδου.
Η έρευνα της Ιντερπόλ είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012, όταν διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών το πρώτο έγγραφο του παραρτήματός της στη Βρετανία, σύμφωνα με το οποίο άγνωστος χρήστης του ίντερνετ ισχυριζόταν σε αναρτήσεις του ότι είχε αποπλανήσει δύο κορίτσια και πως στη Ρόδο, όπου βρισκόταν πλέον, φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στη θάλασσα.
Σε ένα από τα μηνύματα έγραφε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη κόρη του, ενώ στις ίδιες συνομιλίες ανάφερε ότι είχε εγκαταλείψει την πατρίδα του επειδή τον είχαν εντοπίσει να κακοποιεί και την 7χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του.
Μάλιστα, ο 60χρονος φέρεται ότι «καμάρωνε» πως έχει συνευρεθεί συνολικά με τρία παιδιά, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών.
Το πιο ανατριχιαστικό μήνυμά του ήταν ότι στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης είχε κακοποιήσει το άψυχο σώμα κοριτσιού, 9 ετών.
Οι ψηφιακές συνδέσεις του άνδρα από το Νιούκασλ έγιναν «φύλλο και φτερό» και διαπιστώθηκε ότι σε λογαριασμούς που διατηρούσε είχε λάβει επτά φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα laptop, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός.
Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα συντάχθηκε έκθεση, σύμφωνα με την οποία μεταξύ των πειστηρίων υπήρχαν 64 αρχεία με παιδική πορνογραφία, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2013.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger