Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όχι τόσο οι καλεσμένοι ενός γάμου στην Κίνα, αλλά όσοι βρέθηκαν ανάμεσά τους διαδικτυακά από ολόκληρο τον κόσμο.

Όχι για το λόγο που είχε ανοίξει το δικό της η νύφη, αλλά επειδή η ξεδιάντροπη το έκανε μπροστά τους, ικανοποιώντας τον ημίγυμνο γαμπρό, στη γαμήλια δεξίωση!

Φαίνεται πως τα ιερά δεσμά του γάμου δεν ήταν αρκετά, με αποτέλεσμα η νύφη να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη της στο άλλο μισό κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών της δεξιοτήτων. Μόνο που το έκανε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, προσφέροντας η ίδια ένα ακατάλληλο γαμήλιο δώρο!
Και μόνο που δεν δίστασε να το κάνει μπροστά σε στενούς συγγενείς, ακόμα και σε μικρά παιδιά, προκαλώντας την οργή των χρηστών του διαδικτύου.

Παρά το απρόοπτο μάλιστα, η νύφη συνεχίζει ακάθεκτη υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων!
Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν πάντως πως είναι προσομοίωση στοματικού σεξ και αποτελεί ένα ακόμη (τουλάχιστον) περίεργο έθιμο των γάμων στην επαρχία όπου τελέστηκε ο γάμος. Ή το όργιο, όπως το πάρει κανείς.

«Πώς είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει σε οποιαδήποτε κουλτούρα;», «Είναι φοβερό που αφήνουν παιδιά να βλέπουν», σχολιάζουν οι χρήστες που είδαν το βίντεο στο Live Leak με άλλους να επικεντρώνουν την κριτική τους στο γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά σε μικρά παιδιά.






ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger