Και το 2017 φαίνεται πως θα πάρει μακριά μας περισσότερα αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Βρετανικό site προβλέπει πως μέσα στο 2017 θα… πεθάνουν όλοι! Και η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και πολλοί πολλοί άλλοι!

Και δεν είναι μόνο αυτοί! Το συγκεκριμένο site προβλέπει πως μέσα στον χρόνο που ξεκίνησε πριν από τέσσερις μέρες, θα πεθάνουν επίσης ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο Ντέσμποντ Τούτου, ο Χιού Χέφνερ, ο Χόσνι Μουμπάρακ, ο Πάπας Βενέδικτος 16ος, η Μπέτι Γουάιτ, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Κερκ Ντάγκλας! Γενικά, έχει βγάλει επικήδειο για 50 ανθρώπους.

Για να τα λέμε όλα, πάντως, το site μάλλον ποντάρει… εκ του ασφαλούς. Γιατί όλοι όσοι περιλαμβάνει στη μακάβρια λίστα του είναι κοντά (ή τα έχουν «πατημένα») στα 90 τους χρόνια ή έχουν γνωστά και σημαντικά προβλήματα υγείας.



Κάτι ανάλογο είχε κάνει το 2016. Έπεσε «μέσα» με τους θανάτους της Ζα Ζα Γκαμπόρ, του Φιντέλ Κάστρο, του Μπούτρος – Μπούτρος Γκάλι, του Μοχάμεντ Άλι, της Νάνσι Ρίγκαν, του Ζοάο Χα αλλά όχι με τον Στίβεν Χόκιν και τον Πολ Γκασκόιν, για τους οποίους είχε επίσης προβλέψει πως θα εγκατέλειπαν τον μάταιο τούτο κόσμο μέσα στο χρόνο που μας πέρασε.


Και κάτι ακόμα για να καταλάβει κανείς  την «ακρίβεια» των προβλέψεων του συγκεκριμένου σάιτ, να πούμε και αυτό: από το 2002 έχει στη λίστα του τον Κερκ Ντάγκλας.

Ο οποίος ζει και βασιλεύει και πριν από μερικούς μήνες έκλεισε τα 100 του χρόνια! Επίσης, από το 1987 έχει στη… «λίστα του θανάτου» τον Όζι Όσμπορν. Ο οποίος επίσης ζει και βασιλεύει…

ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger