Δεν είναι ότι έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος, έχει ενδιαφέρον και η συνέχεια της ιστορίας...

Το κόκκινο Seat Ibiza που βλέπετε στις φωτογραφίες στις 4 περίπου τα ξημερώματα έφυγε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων περίπου, στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, λίγο μετά το χωριό Τυμφρηστός.


Ο άνδρας ρομά, ηλικίας περίπου 35 ετών, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αφού βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος, ξήλωσε τις πινακίδες και πήγε με τα πόδια στο χωριό, που ήταν σχετικά κοντά.

Εκεί διέρρηξε ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο κοιμήθηκε μέσα μέχρι το πρωί. Στη συνέχεια πήγε στο καφενείο του χωριού ήπιε καφέ και τηλεφώνησε τα φιλαράκια του να έρθουν να τον πάρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν έφτασαν και οι άλλοι, πήγαν πάλι στο κόκκινο Seat πήραν κάποια πράγματα και εξαφανίστηκαν. 

Στο χωριό όπως καταλαβαίνετε ήταν το θέμα της ημέρας, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι δεν είχε εμφανιστεί η αστυνομία.




Πηγή: lamiareport.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger