Ο γάμος του αγρότη και της γεωπόνου έγινε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της Δυτικής Ιεράπετρας.

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες στον Ιερό Ναό Παναγίας της Κοτσυφιανής στο Στόμιο Ιεράπετρας. Ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία με ένα καλογυαλισμένο τρακτέρ!

Ο γάμος έγινε σε μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές εκκλησίες της Δυτικής Ιεράπετρας.

Ο 29χρονος αγρότης και χειριστής τρακτέρ πήγε με ανθοστολισμένο το εργαλείο της δουλειάς του στην εκκλησία, συνοδευόμενος από άλλα δύο ανάλογα στολισμένα τρακτέρ,  κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους του.

Η εκλεκτή της καρδιάς του, έφθασε μετά από λίγα λεπτά στην πόρτα της εκκλησίας, συνοδευόμενη απο τους γονείς της.

Ο γαμπρός που προέρχεται από αγροτική οικογένεια, όπως αναφέρει το neakriti, και έχει αγαπήσει τους γεωργικούς ελκυστήρες απο την παιδική του ηλικία, ονειρευόταν από τα εφηβικά του χρόνια, να πάει με το τρακτέρ του στην εκκλησία, όταν θα έφτανε η ώρα να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου του γάμου, πόζαρε πάνω, μπροστά, και δίπλα στο ομορφοστολισμένο τρακτέρ.




Πηγή: kontranews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger