Οι εταιρείες παραγωγής προφυλακτικών, δεν επαναπαύονται στα τεράστια κέρδη τους και συνεχώς επενδύουν στην ερευνα και την καινοτομία. Έτσι σκέφτηκαν ένα προφυλαχτικό που θα σε βοηθήσει να ελέγχεις την στύση σου και να σου λύσει τα χέρια σε τυχόν προβλήματα. Το περιγράφουν σαν ένα προσωπικό ανδρολόγο που κουβαλάς πάντα μαζί σου.
Στην ουσία πρόκειται για ένα δαχτυλίδι μέσα από το οποίο ο άντρας περνάει το προφυλακτικό και μετά προχωράει στην τοποθέτηση του όπως ξέρει και ξέρεις.
Δηλαδή φαντάσου ένα προφυλακτικό μαζί με ένα δαχτυλίδι sex toy για το μόριο του άντρα. Το διαφορετικό και καθόλου έξυπνο σε αυτή την περίπτωση είναι πως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το κινητό σου και μόλις τελειώσει η φάση θα σου στείλει σε αρχείο ποσοστά επιτυχίας.
Ήταν καλή η στύση; Πόσο διάρκεια είχε; Η πίεση του αίματος ήταν κοντά ή μακριά από τον μέσο όρο; Πόσες φορές τελείωσε; Όλα αυτά θα αποθηκευτούν σε ένα αρχείο και εσύ σιγά σιγά θα μπορέσει να φτιάξεις τον δικό σου φάκελο με excel αρχεία μέσα στα οποία θα έχεις αποθηκευμένες επιδόσεις .

Πηγή: E-Radio.gr, parapolitika.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger