Σάλο έχει προκαλέσει μια παράξενη νέα «μόδα», που θέλει γυναίκες να χρησιμοποιούν σφηκοφωλιές για να κάνουν «φυσικό λίφτινγκ» στα μόριά τους.

Οι γυναικολόγοι στη Βρετανία, έχουν ήδη σημάνει συναγερμό επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη πρακτική που δεν έχει απολύτως κανένα όφελος.

Η παράξενη αυτή «τάση» στην ομορφιά ξεκίνησε όταν κάποια online καταστήματα άρχισαν να πουλάνε φωλιές που δημιουργεί ένα τοπικό είδος σφηκών για να στεγάσει τα αβγά του, ισχυριζόμενα ότι εάν μια γυναίκα τις αλέσει και χρησιμοποιήσει τη σκόνη στο αιδοίο της, θα παρατηρήσει σημαντικά οφέλη από άποψη σύσφιξης, ανόρθωσης αλλά και καθαρισμού.

Μερικές από αυτές τις εταιρείες έφτασαν μάλιστα στο σημείο να διαφημίζουν την σκόνη από σφηκοφωλιά ως «ιδανικό τονωτικό της ευαίσθητης περιοχής για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών», προτρέποντας τις αφελείς καταναλώτριες να το εφαρμόσουν για αρκετά λεπτά στον κόλπο και το αιδοίο τους, αγνοώντας το αίσθημα καύσου, το οποίο δείχνει ότι η ουσία «ενεργεί»!

Πηγή: kontranews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger