Έντονη πολιτική χροιά απέκτησε η τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το απόγευμα της Πέμπτης στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Μανώλης Κονταρός και Νίκος Ζωιδάκης, έντονα συγκινημένοι αφιέρωσαν στον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ έξι μαντινάδες.

Μία εξ αυτών είχε έντονη πολιτική χροιά, καθώς αναφερόταν στον γιο του Κυριάκο, νυν αρχηγό της ΝΔ: «Πριν να σε κατεβάσουνε στο νέο σπιτικό σου, σου τάζουμε Πρωθυπουργό να κάνουμε τον γιο σου» τραγούδησε ο Νίκος Ζωιδάκης, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος.

«Σήκω απάνω αρχηγέ που πας αυτήν την ώρα, έλα που σε χρειάζεται για σωθεί η χώρα» είχε πει νωρίτερα, ο Μανώλης Κουνταρός.


Πηγή Tromaktiko, newsnowgr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger