Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δοκιμή 5 υπερηχητικών πυραύλων «Ζιρκόν»,


οι οποίοι μπορούν να καταστρέφουν ολόκληρα αεροπλανοφόρα.

Η ταχύτητα αυτών των πυραύλων είναι περίπου 6.000-7.000 χλμ. την ώρα, δηλαδή μπορεί να προλάβει οποιαδήποτε αντίδραση συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει πανικό στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο ΝΑΤΟ.

Μέσα στο 2018 υπολογίζεται ότι οι πύραυλοι «Ζιρκόν» θα ξεκινήσουν μα εντάσσονται στο Ρωσικό στρατό και μέχρι το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Οι ΗΠΑ έχουν πάρα πολλά αεροπλανοφόρα διάσπαρτα σε όλο τον πλανήτη και πολλοί πιστεύουν ότι οι πύραυλοι αυτοί κατασκευάστηκαν από τη Ρωσία γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Από σήμερα ο Αμερικανός ηγέτης, Ντόναλντ Τραμπ, θα έχει περισσότερους λόγους για να ανησυχεί...


voicenews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger